Neler Yeni

Çözüldü✓ Almayı düşündüğüm sistem hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
Fikirlerinizi merak ediyorum ayrica da bir sorum var arkadaşlar. Çok araştırdım ama içime sinen yeterli bilgiyi bulamadım.
Monitör 165hz anakartımda displayport yok ekran kartim rtx3060 eagle baktim onda var. Ben monitörü anakarta bağlamayacak mıyım? Monitörde 165hz tam verim alabilmek için anakart displayport olmalı mı yoksa gerek yok mu
Screenshot_20230413-061405_Chrome.jpg

warlyrics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhittin tarlatan
Monitörü anakarta bağlarsanız ekranınza görüntü gelmeyecektir. Eğer bilgisayarınızda ekran kartı varsa her zaman ama her zaman monitör bağlantısı ekran kartı üzerindeki çıkışlara bağlanmalıdır. Anakartlardaki görüntü çıkışları onboard ekran kartından yani işlemcinizin içerisindeki ekran kartından görüntü vermek için mevcuttur. Bilgisayarınıza ekran kartı taktığınız anda bu onboard devre dışı kalır ve görüntü vermez.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
kilan embappe
Sistem toplam 31k yapıyor inanılmaz kazık fiyat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O paraya RTX 4070 sistemler çıkacak yakında...

Furkan-_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan Algül
İlgilendiği Kategoriler
Sıvı metal, Laptop Bakım, Termal macun, Termal Pad, Pc bakım konularına ilgili ve bilgiliyim
Bendede aynı ekran kartı var. işlemci tercihi daha iyi olabilirdi. fiyat baya pahalı.
Ben donanım arşivinin 11.500tl sistemi aldım ssd ve ramleri değiştirdim. gayet memnunum.

Ekran bağlantısı her zaman ekran kartına yapılır. apu sistemler sadece anakarta bağlanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçimlerden sonra fiyatlar yükselir diye korkuyorum o yüzden alayım dedim

Sistem toplam 31k yapıyor inanılmaz kazık fiyat.

O paraya RTX 4070 sistemler çıkacak yakında...

Bendede aynı ekran kartı var. işlemci tercihi daha iyi olabilirdi. fiyat baya pahalı.
Ben donanım arşivinin 11.500tl sistemi aldım ssd ve ramleri değiştirdim. gayet memnunum.

Ekran bağlantısı her zaman ekran kartına yapılır. apu sistemler sadece anakarta bağlanır.
Secim gelmeden alayim dedim pahalilanır diye.
Monitör ile ilgili o zamam problem yok 165hz verim alırim demek.
Valla arastırmaktan bitap düştüm. Istedigim tek sey rdr2 valo cs lol gibi oyunlari sorunsuz oynamak varsa kasa veya başka oneriniz alabilirim.

Monitörü anakarta bağlarsanız ekranınza görüntü gelmeyecektir. Eğer bilgisayarınızda ekran kartı varsa her zaman ama her zaman monitör bağlantısı ekran kartı üzerindeki çıkışlara bağlanmalıdır. Anakartlardaki görüntü çıkışları onboard ekran kartından yani işlemcinizin içerisindeki ekran kartından görüntü vermek için mevcuttur. Bilgisayarınıza ekran kartı taktığınız anda bu onboard devre dışı kalır ve görüntü vermez.
Teşekkür ederim benim ekran kartimda da displayport vsr o yüzden problem yok sanırim

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Hocam 11700 artık gereksiz bi işlemci. Mevcutta 11700 ü olanlar için sıkıntı yok tabi ama sıfırdan sistem toplarken bence alınmaz artık, o bütçeye daha iyi sistem toplanır ben mobildeyim ama arkadaşlardan yardım istersen ddr5 4070 li sistem çıkarırlar sana

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar çok tesekkür ederim degerli yorumlarınız için.
Böyle giderse alamayacagım kararsızliktan bi yerden başlıyım alayim bitane
Tesekkur ederim herkese

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Arkadaşlar çok tesekkür ederim degerli yorumlarınız için.
Böyle giderse alamayacagım kararsızliktan bi yerden başlıyım alayim bitane
Tesekkur ederim herkese
Daha güzel öneri yapamazdim..hem parana uygun hem vatan ürünü hemde satıcısı bu forumda üye..daha garantide olamazdı yani..gorusmeni tavsiye ederim

Top Bottom