Neler Yeni

Yardım Almış olduğum kulaklığın satıcısı sıkıntı oluşturur mu?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Merhaba arkadaşlar n11 üzerinden KAZANBILISIM satıcısından Gamepower fujin aldım, satıcıdan yana biraz korkuyorum açıkcası çünkü bi n11 kendi satsa daha çok güvenebilirdim ancak satıcı farklı olunca ister istemez kuşkulanıyorum. Acaba sorun olur mu satıcının 10 üzerinden 10 puanı var n11 sayfasında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü dün akşam aldım bu sabah kargoya verilmişti, ancak dediğim gibi korkuyorum. Hem öğrenciyim 9 taksitle aldım sizce korkmama gerek var mı?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Merhaba arkadaşlar n11 üzerinden KAZANBILISIM satıcısından Gamepower fujin aldım, satıcıdan yana biraz korkuyorum açıkcası çünkü bi n11 kendi satsa daha çok güvenebilirdim ancak satıcı farklı olunca ister istemez kuşkulanıyorum. Acaba sorun olur mu satıcının 10 üzerinden 10 puanı var n11 sayfasında.
Sonuçta sen-ben gibi insanlarda orda mağaza açıp satış yapıyor tüm herşeyi n11-hepsiburada vb satıcılardan almıyoruz mağaza puanı da yüksek bi sıkıntı olucağını sanmıyorum

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonuçta sen-ben gibi insanlarda orda mağaza açıp satış yapıyor tüm herşeyi n11-hepsiburada vb satıcılardan almıyoruz
Evet hocam o konuda haklısınız ancak bayadır bu tarz yerlerden alışveriş yapmıyodum hep orijinal satıcıdab alıyordum n11 hepsiburada vs.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü dün akşam aldım bu sabah kargoya verilmişti, ancak dediğim gibi korkuyorum. Hem öğrenciyim 9 taksitle aldım sizce korkmama gerek var mı?
Leş gibi bir kulaklık öncelikle onu söyleyeyim. Bunun dışında sorun olmaz. @ardacanci

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Leş gibi bir kulaklık öncelikle onu söyleyeyim. Bunun dışında sorun olmaz. @ardacanci
Hocam iyi olup olmaması göreceli bir kavram, şahsen Abdullah abi, pc hocası, mert bayantemur vs. öneriyordu. Ve dün kulaklığı alacağım zaman kimse bir şey önermedi. Bende fujin alıcam diye konu açtım herkes al dedi.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Evet biliyorum ama bu bütçede (max 1K) başka 9 taksit ile alabileceğim kulaklık yoktu hemde indirimde yakaldım.
Neyse hayırlı olsun ne diyeyim. Daha güzel kulaklık önerilerini ardacanci'ye bırakıyorum daha çok anlıyor benden.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Neyse hayırlı olsun ne diyeyim. Daha güzel kulaklık önerilerini ardacanci'ye bırakıyorum daha çok anlıyor benden.
Tamamdır hocam teşekkürler daha iyisi size olsun :)

Futaba Rio

80+ Bronze
Evet biliyorum ama bu bütçede (max 1K) başka 9 taksit ile alabileceğim kulaklık yoktu hemde indirimde yakaldım.
9 taksit oluyor mu bilmiyorum fakat 1K altına bu model daha iyi olurdu.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
9 taksit oluyor mu bilmiyorum fakat 1K altına bu model daha iyi olurdu.
Bunu kimse önermedi hocam oluyormuşta iptal edemem artık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,880
Üyeler
164,212
Son üye
cansucnnn11
Top Bottom