Neler Yeni

Aloo Ülkeye Noluyor (31 Mayıs bozuk simülasyon)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,102
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bugün yılın en berbat günü diyebilir miyiz noluyor bunlar daha başlangıç mı ne bunlar yaa. Bu tür insanlar yüzünden ülkenin gerçek gündemi konuşulmuyor. Bir şehit haberi gelse bu saçma haberler yüzünden kimsenin şehit haberinden haberi olmayacak ha

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,102
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bu pandemi sürecinde zihinsel sağlık açısından ülkede ciddi bir sarsıntı olduğu kesin.

Bunu yapamazsınız desek bazı sözde özgürlükçüler bunun yapılabilir olduğunu savunacak, özgür ve demokratik bir ülkede yaşadığımızdan dem vuracaklar.
özgürlük, yapmaya gücünün yettiği her şeyi yapmak değildir.
Derler ya "Birisinin özgürlüğü başladığı anda diğerinin özgürlüğü biter." diye.
işte aynen öyle.

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
Ülke takla atıyor ve nereye gidiyor ben çözemedim bakalım sonumuz ne olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kenpa
Yakında çıplak restoranlarda açılırsa şaşırmamak gerek. Cidden gariplesti ülke. Çok geyiği döner ya ülkeye reset atmak gerek. Harbiden lazım.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum bunları ciddiye almalıyız ya bizde bunlar gibi ciddiyetsiz olursak nereye kadar gidicez, ülkenin hali ne olacak.
Ortada ülke kalmadı dostum. Zamanında hayatından vazgeçecek kadar zorluklara katlanıp kazanılan bu ülke; kuşa, tavuğa yem haline gelmiş durumda. Ne yapacağımı şaşırdım. Neye baksam ayrı bir olumsuzluk. Bir ülkede bir gün bile iyi bir şey olmaz mı? Daha bugün APK'li biriyle tartıştım. Klasik laflar olan laflardan birisi: Almanya bizi kıskanıyormuş. Bunu geçtim. İsrail, Amerika, İsveç herhangi bir şey yapmak için bizim onayımızı alıyormuş. Dünya lideriymiş tahin. Bir de biz Sürriye'yi satın almışız ve orayı "Türkiye DİN Cumhuriyeti" yapacakmışız.
Kendi kurduğu anlamsız ve gerçek dışı yalanlara bu kadar inanıp bir de bana inandırmaya çalışmasına ne demeli? Daha bitmedi. Ekonomimiz o kadar iyiymiş ki kimse açlıktan ölmüyormuş. Herkesin altında son model arabası varmış. Herkes bolluk içerisinde yaşıyormuş. Biz bunları hak etmiyormuşuz. Ne desem fikrini değiştiremedim. Elimden bir kaza çıkmasın diye bulunduğum bölgeden uzaklaştım.

Aklı olan bu ülkeyi terk eder. Kısa ve net.

TamerKs

80+ Silver
Aklı olan bu ülkeyi terk eder. Kısa ve net
Terk etmek yanlış bir yönlendirme olmuş, sen terk edersen Mehmet terk ederse bu gençlerden başka kim kurtaracak?

Beyin göçü yapmak mantıklı ama aziz sancarın dediği gibi olmalı. Yurt dışına çıkın aydınlanın yeni fikirler edinin fakat mutlaka vatanınıza geri dönün.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Beyin göçü yapmak mantıklı ama aziz sancarın dediği gibi olmalı. Yurt dışına çıkın aydınlanın yeni fikirler edinin fakat mutlaka vatanınıza geri dönün.
Kendisi ve birçok diğer bilimciler neden dönmüyor? :kekw:

bu gençlerden başka kim kurtaracak?
Kurtarmaya çalışacaklarından emin değilim. Zira eski bir bilgisayara masraf yapmak gibi olur.

Top Bottom