Neler Yeni

Aloo Ülkeye Noluyor (31 Mayıs bozuk simülasyon)

TamerKs

80+ Silver
Kendisi ve birçok diğer bilimciler neden dönmüyor? :kekw:

Kurtarmaya çalışacaklarından emin değilim. Zira eski bir bilgisayara masraf yapmak gibi olur.
Gidenler dönüyor Furkan. İlber ortaylı dünya turu atıp gençleri aydınlattı, aynı şekilde doğan cüceoğlu dışarıda eğitim aldıktan sonra gençler için türlü türlü kitaplar yazdı ve ufak araştırma ile çok sayıda benzer adamlar görebilirsin.

Ülkeyi bilgisayara benzetemezsin, çok yanlış. Ülke eskimez sadece geride kalır arada dağlar kadar fark var. Neredeyse tüm ülkelerin çöküş dönemleri var ve çoğu ayağa kalkmayı başarabildi.

Terk etmek hiç doğru değil, hiç.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Gidenler dönüyor Furkan. İlber ortaylı dünya turu atıp gençleri aydınlattı, aynı şekilde doğan cüceoğlu dışarıda eğitim aldıktan sonra gençler için türlü türlü kitaplar yazdı ve ufak araştırma ile çok sayıda benzer adamlar görebilirsin.

Ülkeyi bilgisayara benzetemezsin, çok yanlış. Ülke eskimez sadece geride kalır arada dağlar kadar fark var. Neredeyse tüm ülkelerin çöküş dönemleri var ve çoğu ayağa kalkmayı başarabildi.

Terk etmek hiç doğru değil, hiç.
Şu an için terk etme taraftarı değilim ancak içerisinde gereksiz ve vasıfsız milyonlarca kişi olduğundan ve kendi hayatım karardığından dolayı bu ülkede kalmak bana akıl kârı gelmiyor. Günden güne daha da kötüleşiyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Terk etmek yanlış bir yönlendirme olmuş, sen terk edersen Mehmet terk ederse bu gençlerden başka kim kurtaracak?

Beyin göçü yapmak mantıklı ama aziz sancarın dediği gibi olmalı. Yurt dışına çıkın aydınlanın yeni fikirler edinin fakat mutlaka vatanınıza geri dönün.
Aziz sancar niye buraya geri dönmüyor o zaman :D

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Allah Allaaaaahhhh. Lan amacı ne bunların bir insan bunu neden yapar, kafayı sıyırmışlar.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Terk etmek yanlış bir yönlendirme olmuş, sen terk edersen Mehmet terk ederse bu gençlerden başka kim kurtaracak?

Beyin göçü yapmak mantıklı ama aziz sancarın dediği gibi olmalı. Yurt dışına çıkın aydınlanın yeni fikirler edinin fakat mutlaka vatanınıza geri dönün.
İnsanlar Türkiye durumu kötü olunca mecbur terk ediyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
İngilizce kursuna yazıldım. Bu ülke için 1 ter tanesi dökmem artık çekip gideceğim.

Ortada ülke kalmadı dostum. Zamanında hayatından vazgeçecek kadar zorluklara katlanıp kazanılan bu ülke; kuşa, tavuğa yem haline gelmiş durumda. Ne yapacağımı şaşırdım. Neye baksam ayrı bir olumsuzluk. Bir ülkede bir gün bile iyi bir şey olmaz mı? Daha bugün APK'li biriyle tartıştım. Klasik laflar olan laflardan birisi: Almanya bizi kıskanıyormuş. Bunu geçtim. İsrail, Amerika, İsveç herhangi bir şey yapmak için bizim onayımızı alıyormuş. Dünya lideriymiş tahin. Bir de biz Sürriye'yi satın almışız ve orayı "Türkiye DİN Cumhuriyeti" yapacakmışız.
Kendi kurduğu anlamsız ve gerçek dışı yalanlara bu kadar inanıp bir de bana inandırmaya çalışmasına ne demeli? Daha bitmedi. Ekonomimiz o kadar iyiymiş ki kimse açlıktan ölmüyormuş. Herkesin altında son model arabası varmış. Herkes bolluk içerisinde yaşıyormuş. Biz bunları hak etmiyormuşuz. Ne desem fikrini değiştiremedim. Elimden bir kaza çıkmasın diye bulunduğum bölgeden uzaklaştım.

Aklı olan bu ülkeyi terk eder. Kısa ve net.
Sonra ne olmasını bekliyorsun? Sen ölünce biz ölünce 5-6 nesil sonra türkiye diye bir yer kalmayacak suriye toprağı olacak Türklerin devleti haritadan silinmiş olacak bu ar*p sevicileri yüzünden sen kaçarsan ben kaçarsam kim savaşacak evet biliyorum biz ne kadar çabalayıp bişiker yapmaya çalışsakda ülkenin halkı cahil ama buda düzeltilir pes etmek yok Gençliğe hitabe bu günler için var

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sonra ne olmasını bekliyorsun? Sen ölünce biz ölünce 5-6 nesil sonra türkiye diye bir yer kalmayacak suriye toprağı olacak Türklerin devleti haritadan silinmiş olacak bu ar*p sevicileri yüzünden sen kaçarsan ben kaçarsam kim savaşacak evet biliyorum biz ne kadar çabalayıp bişiker yapmaya çalışsakda ülkenin halkı cahil ama buda düzeltilir pes etmek yok Gençliğe hitabe bu günler için var
Katılıyorum. Keşke diğerleri de bize, gençlere katılsa.
Türkiye, Türkiye olmaktan çıkalı çok oldu.
Kendi ülkemin yükseklere çıkmasını elbette isterim ama bu durum benim yaşamını, geleceğimi karartıyorsa bir şey yapamam. Şu anki şartlar için gençlerin hayatı kararıyor. En küçük karşı gelmede cezalar veriliyor. Türk halkı Türkiye içerisinde mülteci seviyesine gelmiş durumda. Diğerlerinden bazı konularda daha az yararlanıyoruz. Bu tamamen kendi şahsi görüşümdür. Katılmak veya katılmamak size bağlı. Şunu da söylemeliyim ki %100 tarafsız durumdayım.

Katılıyorum. Keşke diğerleri de bize, gençlere katılsa.
Türkiye, Türkiye olmaktan çıkalı çok oldu.
Kendi ülkemin yükseklere çıkmasını elbette isterim ama bu durum benim yaşamını, geleceğimi karartıyorsa bir şey yapamam. Şu anki şartlar için gençlerin hayatı kararıyor. En küçük karşı gelmede cezalar veriliyor. Türk halkı Türkiye içerisinde mülteci seviyesine gelmiş durumda. Diğerlerinden bazı konularda daha az yararlanıyoruz. Bu tamamen kendi şahsi görüşümdür. Katılmak veya katılmamak size bağlı. Şunu da söylemeliyim ki %100 tarafsız durumdayım.
Kendi fikrimi belirteyim şuan bile zaten mahkum sayısı taşıyor yeni cezaevleri yapılıyor onca kişi örgütlenip sokağa çıksa ne yapabilirlerki kimse kendinden yüksek bir gücü durduramaz 1m 2m insan eylem yapsa kimr ne ceza verebilirlerki günde 4-5 kişi atsalar yine yetmez hiçbirşey yapamazlar

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Yorum yok

Hydrogenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berker Yıldız
Gençlerin ülkeyi kurtarma konusunda isteği kalmadı ki boomerların ülkenin içine ettikleri yetmemis gibi gençlere de köstek oluyorlar bir telefonu bile çok görüyorlar

Top Bottom