Neler Yeni

Yardım Alt + tab atınca ekran gidip geliyor

Kuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nuri Can Kuru
Amd ekran kartı kullanıyorum oyun oynarken alt + tab attığımda ses kıstığımda sesi yükselttiğimde vb. Durumlarda ekran siyah oluyor sonra düzelip tekrar siyah olup düzeliyor driver ları güncelledim herşeyi yaptım ama çözûm bulamadım yardım ederseniz sevinirim

emre351

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Atak
dostum sistem özeliklerini belirtirsen daha sağlıklı yardımcı olabiliriz

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
kaanzi
Amd ekran kartı kullanıyorum oyun oynarken alt + tab attığımda ses kıstığımda sesi yükselttiğimde vb. Durumlarda ekran siyah oluyor sonra düzelip tekrar siyah olup düzeliyor driver ları güncelledim herşeyi yaptım ama çözûm bulamadım yardım ederseniz sevinirim
oyundaki çözünürlüğün bilgisayarda ki çözünürlükle farklıysa eğer öyle olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzelmesi için bilgisayarınızın ana çözünürlüğünü oyundakiyle aynı yapmanız gerekiyor. Genelde çözünürlükten dolayı olur bu sorun

Kuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nuri Can Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum sistem özeliklerini belirtirsen daha sağlıklı yardımcı olabiliriz
Amd ryzen 7 7800x3d amd radeon rx580 8gb

oyundaki çözünürlüğün bilgisayarda ki çözünürlükle farklıysa eğer öyle olur

düzelmesi için bilgisayarınızın ana çözünürlüğünü oyundakiyle aynı yapmanız gerekiyor. Genelde çözünürlükten dolayı olur bu sorun
Aynı çözünürlükte ama hayla yapıyır

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Dursun
DDU kullanıp tüm ekran kartı driverlerini kaldırıp temiz bir kurulum yapın ve kaç w psu kullanıyorsunuz ?

Kuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nuri Can Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU kullanıp tüm ekran kartı driverlerini kaldırıp temiz bir kurulum yapın ve kaç w psu kullanıyorsunuz ?
Benim sistemim üst segment bi sistem ryzen 7 7800x3d işlemcisinden tut 128 gb ram 4tb depolama 360mm sıvı soğutma msi b650 gaming anakartım her şey üst segment 1000 wat gold sertifikalı psu bi ekran kartım amd radeon rx 580 8gb oda param kalmadığı için elimde olanı kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Dursun
Benim sistemim üst segment bi sistem ryzen 7 7800x3d işlemcisinden tut 128 gb ram 4tb depolama 360mm sıvı soğutma msi b650 gaming anakartım her şey üst segment 1000 wat gold sertifikalı psu bi ekran kartım amd radeon rx 580 8gb oda param kalmadığı için elimde olanı kullanıyorum
anladım hocam monitör ile alakalı bir sorun olabilir bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.

Top Bottom