Neler Yeni

Alt+Tab atınca saniyelik takılma oluyor

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Emre
Selamlar dostlar, herhangi bir fullscreen ya da borderless olarak oynadığım oyunlarda alt+tab attıktan sonra saniyelik bi takılma oluyor mouse falan takılı kalıp geri geliyor hemen. Sistemi kuralı daha 3-4 gün kadar oldu ve ilk baştan beri böyle. Windows 11 kurdum, anakartım kendi programını indirdi uygulama olarak ''MSI Center'' o kadar. Sizce neden böyle oluyordur bir fikri olan var mı. Acaba windows kaynaklı yazılımsal bir problem olabilir mi? Çok şey kurdum 3-4 günde tekrar format atasım yok açıkcası bu durumla karşılaşan biri var mıdır?

Not: OCCT ile tüm parçaları test ettim hiçbir problem görünmüyor)

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Mert ash
en başından beri varsa windows kurulumunda bir şey olmuştur driverlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum yinede ddu ile gpu driverı silip yüklemeden tekrar deneyin sorun geçmiş olursa driver kurup devam edersin geçmezse güncelleme gelmemiş driver denersin

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Win 11 kullanıoyuodum oyunlarda alt tab atınca bazen 10 bazen 5 saniye drop yiyor. win 10 geçtim. 10 sorunsuz. Çözemedim başka

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en başından beri varsa windows kurulumunda bir şey olmuştur driverlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum yinede ddu ile gpu driverı silip yüklemeden tekrar deneyin sorun geçmiş olursa driver kurup devam edersin geçmezse güncelleme gelmemiş driver denersin
Deniyorum geri bildirim yapıcam, teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Win 11 kullanıoyuodum oyunlarda alt tab atınca bazen 10 bazen 5 saniye drop yiyor. win 10 geçtim. 10 sorunsuz. Çözemedim başka
DDU ile bi gpu driverini silip tekrar kurucam bakayım. Devam ederse tası tarağı toplayıp maalesef win 10 geçicem.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Mert ash
Deniyorum geri bildirim yapıcam, teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DDU ile bi gpu driverini silip tekrar kurucam bakayım. Devam ederse tası tarağı toplayıp maalesef win 10 geçicem.
win10 geçip kalmak en iyisi win11 beni sorunlarıyla kudurtup köpürttü ya bilmiyorum belki ben hatalı kurmuşumdur ama win10un canını yiyem yav

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
win10 geçip kalmak en iyisi win11 beni sorunlarıyla kudurtup köpürttü ya bilmiyorum belki ben hatalı kurmuşumdur ama win10un canını yiyem yav
Driverleri sildim tekrardan yükledim de aynısı devam ediyor ya. Müsait bi zamanımda windows 10'a geçeceğim. Üzdü win11

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Top Bottom