Neler Yeni

Yardım Alt + Tab yapıldığı zaman siyah ekranda bekletme

MRERAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rıza Erat
Bütün oyunları pencereli tam ekranda kullanıyorum alt+tab hızı daha da artsın oyundan kopmayayım diye fakat son zamanlarda alt+tab attığım zaman aynı ayarlarda 2-3sn siyah ekranda bekletip öyle atıyor tekrar oyuna geçtiğimde yine 2-3sn bekletip öyle geçiyor bunun bir çözümünü bulamadım nasıl bu sorunu çözebilirim? (Ekran Kartı güncel modeli Rx580 Armor 8GB)

MRERAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rıza Erat
Ha tm.
Hocam valla bende çözemedim.
Ama pek umrumda degil sistem zarar görmediği surecec umrumda değil.
Anlamadığım şekilde bir çözümünü bulamadık çok garip. İllahaki bir çözümü vardır olmalı yani.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Bütün oyunları pencereli tam ekranda kullanıyorum alt+tab hızı daha da artsın oyundan kopmayayım diye fakat son zamanlarda alt+tab attığım zaman aynı ayarlarda 2-3sn siyah ekranda bekletip öyle atıyor tekrar oyuna geçtiğimde yine 2-3sn bekletip öyle geçiyor bunun bir çözümünü bulamadım nasıl bu sorunu çözebilirim? (Ekran Kartı güncel modeli Rx580 Armor 8GB)
warzone gibi oyunlarda öyle oluyor istediğin kadar iyi bilgisayarın olsun 2-3 saniye siyah ekranda bekletiyor oyuna göre değişir bu siyah ekran durumu

MRERAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rıza Erat
warzone gibi oyunlarda öyle oluyor istediğin kadar iyi bilgisayarın olsun 2-3 saniye siyah ekranda bekletiyor oyuna göre değişir bu siyah ekran durumu
Hocam oynadığım oyun valorant en maksimum fifa22 oynuyorum zaten onu da pencerelide oynuyorum. Buna rağmen yapıyor belki sorun edilmeyecek gibi gözükebilir ama sinir bozucu bir hal aldı tam ekranda bile normal şartlarda bekletmeden atarken birkaç aydır bekletmesi ve sorunu çözememem garip.

MRERAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rıza Erat
(GÜNCEL) Windows 11 e de geçtim fakat değişen bir şey olmadı aynı hata devam ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,558
Üyeler
163,842
Son üye
Berivan ışık
Top Bottom