Neler Yeni

Alt+Tab Yaptığımda Mavi Ekran Problemi

canberkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Canberk Ferik
Herkese iyi günler,
başlıkta da yazdığı gibi oyun oynarken alt+tab yaptığım zaman önce bir kaç saniye ekran donuyor sonra mavi ekran veriyor, bilgisayarı resetlemeden düzelmiyor. Bu problemi sadece Valorant'da yaşıyorum. Bir süredir var, ilk zamanlar önem vermemiştim ama her gece oyuna girdiğimde illa yaşıyorum artık. İşlemcim Ryzen5 3600, ekran kartı RX 5600XT. Oyunlarda herhangi bir performans sıkıntım da yok.
Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir, çözüm için ne yapmamı önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Herkese iyi günler,
başlıkta da yazdığı gibi oyun oynarken alt+tab yaptığım zaman önce bir kaç saniye ekran donuyor sonra mavi ekran veriyor, bilgisayarı resetlemeden düzelmiyor. Bu problemi sadece Valorant'da yaşıyorum. Bir süredir var, ilk zamanlar önem vermemiştim ama her gece oyuna girdiğimde illa yaşıyorum artık. İşlemcim Ryzen5 3600, ekran kartı RX 5600XT. Oyunlarda herhangi bir performans sıkıntım da yok.
Şimdiden teşekkürler.
Fotoğraf atarmısın

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkese iyi günler,
Şimdiden teşekkürler.
CMD yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazıp enterler misin bunun yanında minidump dosyanı paylaşırsan daha iyi olur ve tüm sürücülerin güncel tut

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Herkese iyi günler,
Şimdiden teşekkürler.
Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal
Minidump dosyalarınızı bizimle paylaşın lütfen.

canberkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Canberk Ferik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CMD yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazıp enterler misin bunun yanında minidump dosyanı paylaşırsan daha iyi olur ve tüm sürücülerin güncel tut
Öncelikle teşekkürler,
söylediğin komutu çalıştırdım, sürücülerimi de kontrol ediyorum sürekli bildiğim kadarıyla hepsi güncel(özellikle ekran kartı).
Hangi minidump dosyamı paylaşmam gerektiğini bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal
Minidump dosyalarınızı bizimle paylaşın lütfen.
Umarım başarabilmişimdir, buyrun.

Son düzenleme:

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Öncelikle teşekkürler,
söylediğin komutu çalıştırdım, sürücülerimi de kontrol ediyorum sürekli bildiğim kadarıyla hepsi güncel(özellikle ekran kartı).

@FightForHonor @Treyarch

Öncelikle teşekkürler,

Bu minidump hakkında başka bir konu açın
orda da minidump dosyasını paylaşın cevap gelicektir

Son düzenleme:

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ekran kartı driverini en son çıkan WHQL driver ile güncelle.
Eksik veya bozuk sys dosya onarımını yapın [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak | Technopat Sosyal
Vanguard'ı veya valorant dosyalarını doğrula.
Biosunuzu, 2409 sürümüne güncelleyin ( @crazyreign bu beta sürüm değil değil mi?) Eğer beta sürüm ise en son çıkan kararlı sürüme güncelleyin, şuanda 2006 sürümünü kullanıyorsunuz.
Msi afterburner yazılımını kaldırın.
Ses driverinizi güncelleyin. PRIME B450M-K Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye

canberkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Canberk Ferik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı driverini en son çıkan WHQL driver ile güncelle.
Eksik veya bozuk sys dosya onarımını yapın [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak | Technopat Sosyal
Vanguard'ı veya valorant dosyalarını doğrula.
Biosunuzu, 2409 sürümüne güncelleyin ( @crazyreign bu beta sürüm değil değil mi?) Eğer beta sürüm ise en son çıkan kararlı sürüme güncelleyin, şuanda 2006 sürümünü kullanıyorsunuz.
Msi afterburner yazılımını kaldırın.
Ses driverinizi güncelleyin. PRIME B450M-K Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye
Cevabınız için çok teşekkür ederim, tek tek hepsini uygulayacağım. Eminim işe yarar.

Top Bottom