Neler Yeni

Alt yapı için TT kullanmak zorundaymışım doğru mu?

YnrAltan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yener Altan ATLI
Arkadaşlar merhaba bugün TT geldi ve hat çekeceklerini ancak türk telekom ev interneti kullanmam gerektiğini söyledi. Ne yapmam gerekiyor ben başka bir İSS düşünüyordum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Yalan o Millenicom ve Netspeed'ten sorgulayıp SS atar mısın?

YnrAltan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yener Altan ATLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalan o Millenicom ve Netspeed'ten sorgulayıp SS atar mısın?
Alt yapım hiç yol yok reis Telefon direklerinden kablo çekiliyor burada ve çekmedi dediğim gibi onların internetini kullanmak zorundaymışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapmalıyım

Yalan, çoğu İSS TT altyapısını kullanıyor.
Alt yapım yok😕 direklerden hat çekilecekti ve yapmadı.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Altyapı çalışmaları bittikten sonra internetten ya da almak istediğiniz internet operatörünün bir bayisine gidip altyapı sorgulaması yaptırın. Fiber net değilse zaten çoğu operatör Türk Telekom altyapısı kullanarak internet bağlantısı sağlıyor. Türk Telekom'dan almak zorunda olmamalısınız yani.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Alt yapım hiç yol yok reis Telefon direklerinden kablo çekiliyor burada ve çekmedi dediğim gibi onların internetini kullanmak zorundaymışım

Ne yapmalıyım

Alt yapım yok😕 direklerden hat çekilecekti ve yapmadı.
Altyapı döşendiği zaman beni bu konuya etiketle yardımcı olurum sana.

YnrAltan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yener Altan ATLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı çalışmaları bittikten sonra internetten ya da almak istediğiniz internet operatörünün bir bayisine gidip altyapı sorgulaması yaptırın. Fiber net değilse zaten çoğu operatör Türk Telekom altyapısı kullanarak internet bağlantısı sağlıyor. Türk Telekom'dan almak zorunda olmamalısınız yani.
Türk telekom almazsam hat çekmeyecekmiş işte alt yapıda olmayacak yani köyde alt yapı yok bu yüzden telefon direklerinden adsl olarak geliyor kablo çektiremiyorum

Altyapı döşendiği zaman beni bu konuya etiketle yardımcı olurum sana.
Alt yapı köyde direkler üzerindeki kablolar sayesinde sağlanıyor ve evime kablo çektirmek istediğimi söyledim geldiler ama TT kullanmam lazımmış yoksa alt yapı işi yok yapacak bir şeyim yok mu?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hangi internet sağlayıcısından almak istiyorsan onlara başvur onlar da direkten kablo çekerler diye zannediyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Türk telekom almazsam hat çekmeyecekmiş işte alt yapıda olmayacak yani köyde alt yapı yok bu yüzden telefon direklerinden adsl olarak geliyor kablo çektiremiyorum

Alt yapı köyde direkler üzerindeki kablolar sayesinde sağlanıyor ve evime kablo çektirmek istediğimi söyledim geldiler ama TT kullanmam lazımmış yoksa alt yapı işi yok yapacak bir şeyim yok mu?
Onlar kablo çeksinler sonra farklı sağlayıcıya geçersin ama ben o tarz yerlerde TT kullanılmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum yararına olur.

YnrAltan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yener Altan ATLI
Onlar kablo çeksinler sonra farklı sağlayıcıya geçersin ama ben o tarz yerlerde TT kullanılmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum yararına olur.
Alayım mı yani o interneti ping falan nasıl olur acaba

Hangi internet sağlayıcısından almak istiyorsan onlara başvur onlar da direkten kablo çekerler diye zannediyorum.
Yok çekmiyorlar çok aradım😕

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
TT şart değil, diğer ISS firmaları da TT alt yapısı kullanır. Örneğin ben Vodafone Net kullanıyorum ama TT seve seve gelip alt yapımı düzelttiler. İlk bağlantıda problem yaşanmıştı ve bir daha yaşanmadı. İnternetim hızımda hiç düşme de olmadı. Özetle size yalan söyleyip müşteri çekmeye çalışmışlar.

YnrAltan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yener Altan ATLI
TT şart değil, diğer ISS firmaları da TT alt yapısı kullanır. Örneğin ben Vodafone Net kullanıyorum ama TT seve seve gelip alt yapımı düzelttiler. İlk bağlantıda problem yaşanmıştı ve bir daha yaşanmadı. İnternetim hızımda hiç düşme de olmadı. Özetle size yalan söyleyip müşteri çekmeye çalışmışlar.
Nasıl bir yol izleyeceğim alt yapım hiç yok şu anda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,733
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom