Alt yapım hiç yol yok reis Telefon direklerinden kablo çekiliyor burada ve çekmedi dediğim gibi onların internetini kullanmak zorundaymışımYalan o Millenicom ve Netspeed'ten sorgulayıp SS atar mısın?
Ne yapmalıyımDoğru değil.
Alt yapım yok direklerden hat çekilecekti ve yapmadı.Yalan, çoğu İSS TT altyapısını kullanıyor.
Altyapı döşendiği zaman beni bu konuya etiketle yardımcı olurum sana.Alt yapım hiç yol yok reis Telefon direklerinden kablo çekiliyor burada ve çekmedi dediğim gibi onların internetini kullanmak zorundaymışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapmalıyım
Alt yapım yok direklerden hat çekilecekti ve yapmadı.
Türk telekom almazsam hat çekmeyecekmiş işte alt yapıda olmayacak yani köyde alt yapı yok bu yüzden telefon direklerinden adsl olarak geliyor kablo çektiremiyorumAltyapı çalışmaları bittikten sonra internetten ya da almak istediğiniz internet operatörünün bir bayisine gidip altyapı sorgulaması yaptırın. Fiber net değilse zaten çoğu operatör Türk Telekom altyapısı kullanarak internet bağlantısı sağlıyor. Türk Telekom'dan almak zorunda olmamalısınız yani.
Alt yapı köyde direkler üzerindeki kablolar sayesinde sağlanıyor ve evime kablo çektirmek istediğimi söyledim geldiler ama TT kullanmam lazımmış yoksa alt yapı işi yok yapacak bir şeyim yok mu?Altyapı döşendiği zaman beni bu konuya etiketle yardımcı olurum sana.
Onlar kablo çeksinler sonra farklı sağlayıcıya geçersin ama ben o tarz yerlerde TT kullanılmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum yararına olur.Türk telekom almazsam hat çekmeyecekmiş işte alt yapıda olmayacak yani köyde alt yapı yok bu yüzden telefon direklerinden adsl olarak geliyor kablo çektiremiyorum
Alt yapı köyde direkler üzerindeki kablolar sayesinde sağlanıyor ve evime kablo çektirmek istediğimi söyledim geldiler ama TT kullanmam lazımmış yoksa alt yapı işi yok yapacak bir şeyim yok mu?
Alayım mı yani o interneti ping falan nasıl olur acabaOnlar kablo çeksinler sonra farklı sağlayıcıya geçersin ama ben o tarz yerlerde TT kullanılmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum yararına olur.
Yok çekmiyorlar çok aradımHangi internet sağlayıcısından almak istiyorsan onlara başvur onlar da direkten kablo çekerler diye zannediyorum.
TT şart değil, diğer ISS firmaları da TT alt yapısı kullanır. Örneğin ben Vodafone Net kullanıyorum ama TT seve seve gelip alt yapımı düzelttiler. İlk bağlantıda problem yaşanmıştı ve bir daha yaşanmadı. İnternetim hızımda hiç düşme de olmadı. Özetle size yalan söyleyip müşteri çekmeye çalışmışlar.Alt yapı köyde direkler üzerindeki kablolar sayesinde sağlanıyor ve evime kablo çektirmek istediğimi söyledim geldiler ama TT kullanmam lazımmış yoksa alt yapı işi yok yapacak bir şeyim yok mu?
Nasıl bir yol izleyeceğim alt yapım hiç yok şu andaTT şart değil, diğer ISS firmaları da TT alt yapısı kullanır. Örneğin ben Vodafone Net kullanıyorum ama TT seve seve gelip alt yapımı düzelttiler. İlk bağlantıda problem yaşanmıştı ve bir daha yaşanmadı. İnternetim hızımda hiç düşme de olmadı. Özetle size yalan söyleyip müşteri çekmeye çalışmışlar.