Neler Yeni

Altaksitle.com güvenilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
kerem erikci
böyle bilinmeyen yerlerden almayın şahsen

dostveviski

80+ Bronze
Bu ayın 23' ünde domain kaydı yapılmış. İnternette tek bir yorumu yok. Üstelik güvenilir mi yazdığımda kendi sayfaları çıkıyor.
Altaksitle.com, yalnızca peşin ödeme ve taksitli alışveriş yapma imkânı sunmakla kalmaz, aynı zamanda tüm işlemler SSL şifreleme ile güvence altına alınır. Ayrıca, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylı e-ticaret faaliyetleriyle, tamamen güvenli bir alışveriş ortamı sağlar. Bu da demektir ki, Altaksitle.com‘da alışveriş yapmak hem güvenlidir hem de yasal çerçevelere uygun şekilde gerçekleştirilir.
Bu şekilde yazıyor. Ama SSL bile cloudflare' den alınmış. Ticaret bakanlığı tarafından onaylanan bir sertifika göremedim. Üstelik https://www.eticaret.gov.tr/sirketsorgula etbis' de bile kayıtlı değil. Sitelerindeki iletişim numarası kurumsal değil... Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem ama biraz daha güven vermeleri gerekiyor.
edit: Bunlar sadece kişisel analizlerim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

1738164324446.png

Ayrıca iletişim alanındaki bu adresi bulamadım. Google mi hata yapıyor emin olmak için Kocaeli' nin tüm mahallelerine baktım Şehitler mahallesi yok...

Ekler

• 1738163620687.png
    1738163620687.png
    50.6 KB · Hit: 3
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,195
Üyeler
166,500