MuhammetTV
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
Merhabalar Dostlar Ben Kripto Para İşlerine Başlamak İstiyorum Hangi Uygulama İyi Ve Güvenilir? Thodex 2.0 Vakası Çıkarsa Yanmıyalım Sonra 
onu her şeye yazıyolaremin misiniz birçok kişi gplay de yorumlarda İnsanlar "Kişisel Bigileri Kullanılırsa Bundan Binance Zorunlurdur" Falan Diyorlar
Peki Bunu Ben Ne Zaman Yazmam Lazım? Yazmassam Ne Olur?onu her şeye yazıyolar
Bunu yazanlar muhtemelen maximum 14 yaşında, böyle bir şey yazmana gerek yok.Peki Bunu Ben Ne Zaman Yazmam Lazım? Yazmassam Ne Olur?
bir fikrim yok ama gp'ye bunu yazıncada bişey olucağını sanmıyorumPeki Bunu Ben Ne Zaman Yazmam Lazım? Yazmassam Ne Olur?
yorumlardaki zehir kafalı andavallara takılırsanız girmeyin daha iyiemin misiniz birçok kişi gplay de yorumlarda İnsanlar "Kişisel Bigileri Kullanılırsa Bundan Binance Zorunlurdur" Falan Diyorlar
Kesinlikle binance sakın paribuya bulaşmaMerhabalar Dostlar Ben Kripto Para İşlerine Başlamak İstiyorum Hangi Uygulama İyi Ve Güvenilir? Thodex 2.0 Vakası Çıkarsa Yanmıyalım Sonra![]()
Hocam Ben Kripto Para Ticareti Yapacamda Yaşım Tutmuyor,Benden Daha Büyük Bir Aile Bireyinin Kimliğini Kullanırsam Sıkıntı Çıkar Mı?yorumlardaki zehir kafalı andavallara takılırsanız girmeyin daha iyi
kimlik girilmesi ve 18 yaş üstü olması şart ona göre.
kart bilgileri çalınmaz kimliğine bir şey olmaz hani aklında bir şey olmasın.
O zaman hiç uğraşmaHocam Ben Kripto Para Ticareti Yapacamda Yaşım Tutmuyor,Benden Daha Büyük Bir Aile Bireyinin Kimliğini Kullanırsam Sıkıntı Çıkar Mı?
çıkmazHocam Ben Kripto Para Ticareti Yapacamda Yaşım Tutmuyor,Benden Daha Büyük Bir Aile Bireyinin Kimliğini Kullanırsam Sıkıntı Çıkar Mı?