🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 4.358,42 TL- Oldu ONS - 3492.39 -🔥🔥🔥🔥

Türkiyede her zaman yükselir altın döviz inmesini beklemeyin. En az 7-8 sene boyunca daha bu böyle devam edecek YTD

Son düzenleme:
Ben de bilmiyorum araba almayı düşünüyorum da altınımı ona göre bozduracağım :D
en kazandıran hareket sizinki oluyor şu dönemde araç fiyatları nispeten düşüşte altın ise acayip arttı almanın tam zamanıdır şu anda

Kesinlikle ben de ihtiyaçtan alacağım da arabayı ona göre bekleyeceğim
Altını satıp araba alan arkadadaşım var 500 küsüre fluence aldı şuan o 500 altında kalsaydı 900 olmuştu :)

Evet sorun orada ben korkmaya başladım cidden korkuyorum çünkü bana kazandırdığı çok bi an önce satmak ta istiyorum düşerse alacağım ama yükselirken satmak istiyorum :)
Hocam siz daha iyi bilirsiniz çünkü ilgili biri gibi gözüküyorsunuz ben hiç anlamam finanstan falan. Aslında altın dolar yükseldiğinde bize kazandırdığı yok, sadece paramızı erimeye karşı korumuş olmuyor muyuz? Sonuçta tl değer kaybediyor buna sevinmek ve “oh oh iyi kazandırdı” demek için milyarlarca dolarımız tonla altınımız olması gerekmez mi?

Altını satıp araba alan arkadadaşım var 500 küsüre fluence aldı şuan o 500 altında kalsaydı 900 olmuştu :)
Bir yandan da çekincem o hocam acaba kışı mı beklesem araba almak için. Altını elimde biraz daha tutayım.

Zamanında altından çıkıp araba almamıştım şimdi aynı miktara 3 tane alıyorum hayat garip.

Altın az dussunde altın alayım diyorum gittikçe yükseliyor abi ben alicam altın düşecek sen izle o zaman djdkfkf

Altın az dussunde altın alayım diyorum gittikçe yükseliyor abi ben alicam altın düşecek sen izle o zaman djdkfkf
Düşmez rahat ol. Düşse de 50 lira 100 lira düşer sonra misliyle artar Türkiyede altın döviz her zaman alınabilir YTD

Hocam bu gümüş platin işleri nasıl oluyor bilgili birisine benziyorsunuz sorayım dedim
Bilmiyorum hocam malesef zaten bu işlerden hiç anlamadığım için hep paramı altın dövizde tutarım çünkü ne olursa olsun yükselir 😂
Bu işlerden anlayan kafası çalışan adamlar hisse falan almalı bence.

Geri