Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,173
Türkiyede her zaman yükselir altın döviz inmesini beklemeyin. En az 7-8 sene boyunca daha bu böyle devam edecek YTD
Son düzenleme:
en kazandıran hareket sizinki oluyor şu dönemde araç fiyatları nispeten düşüşte altın ise acayip arttı almanın tam zamanıdır şu andaBen de bilmiyorum araba almayı düşünüyorum da altınımı ona göre bozduracağım![]()
Araba bir ihtiyaç ama zaten fluence almış zevkine değilde ihtiyaçtan alındığı çok belliAltını satıp araba alan arkadadaşım var 500 küsüre fluence aldı şuan o 500 altında kalsaydı 900 olmuştu![]()
Hocam siz daha iyi bilirsiniz çünkü ilgili biri gibi gözüküyorsunuz ben hiç anlamam finanstan falan. Aslında altın dolar yükseldiğinde bize kazandırdığı yok, sadece paramızı erimeye karşı korumuş olmuyor muyuz? Sonuçta tl değer kaybediyor buna sevinmek ve “oh oh iyi kazandırdı” demek için milyarlarca dolarımız tonla altınımız olması gerekmez mi?Evet sorun orada ben korkmaya başladım cidden korkuyorum çünkü bana kazandırdığı çok bi an önce satmak ta istiyorum düşerse alacağım ama yükselirken satmak istiyorum![]()
Bir yandan da çekincem o hocam acaba kışı mı beklesem araba almak için. Altını elimde biraz daha tutayım.Altını satıp araba alan arkadadaşım var 500 küsüre fluence aldı şuan o 500 altında kalsaydı 900 olmuştu![]()
Bende ekim kasım ayı gibi araç almayı düşünüyorum 700-800k bandındaBir yandan da çekincem o hocam acaba kışı mı beklesem araba almak için. Altını elimde biraz daha tutayım.
Düşmez rahat ol. Düşse de 50 lira 100 lira düşer sonra misliyle artar Türkiyede altın döviz her zaman alınabilir YTDAltın az dussunde altın alayım diyorum gittikçe yükseliyor abi ben alicam altın düşecek sen izle o zaman djdkfkf
Hocam bu gümüş platin işleri nasıl oluyor bilgili birisine benziyorsunuz sorayım dedimDüşmez rahat ol. Düşse de 50 lira 100 lira düşer sonra misliyle artar Türkiyede altın döviz her zaman alınabilir YTD
Bilmiyorum hocam malesef zaten bu işlerden hiç anlamadığım için hep paramı altın dövizde tutarım çünkü ne olursa olsun yükselirHocam bu gümüş platin işleri nasıl oluyor bilgili birisine benziyorsunuz sorayım dedim