Neler Yeni

Altın konularında kafam karıştı akıl danışmam lazım ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
Elimde bi miktar altın var zamanında almıştım, simdi onları satıp sanaldaki vadeli altında hesapıma yatırmak istiyorum sizce mantıklımı ,gerçekte durmasını artık istemiyorum bu tedirginlikle yaşamak istemiyorum.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
eğer milyon dolarlık altının yoksa sakın ol dostum tedirgin olucak bi durum yok gidersin bi kuyumcuya satar borsadan altın fonu satın alırsın aynı şey olmuş olur

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam altın gibi yatırım konularını birilerine sormak pek mantikli değil, sonuç olarak yatırımı yapacak olan kişi sensin. Bana kalırsa fiziksel altın çok daha iyi, herhangi bir kriz olayında bankadan alamayabilirsin. En basit örneği deprem olacaktır, krizlerde herkes yatırımlarını çekmek istediğinde banka hepsini karsilayamayabilir. Tercih sizin bu da benim görüşümdü.

forvet09

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet KAvalcı
Dursun kenarda, piyasada döviz ve altın bırakmayıp topluyorlar.
Hiç bir şey gerçeği gibi olmaz.
Sadece koruma yöntemi bul.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam altın gibi yatırım konularını birilerine sormak pek mantikli değil, sonuç olarak yatırımı yapacak olan kişi sensin. Bana kalırsa fiziksel altın çok daha iyi, herhangi bir kriz olayında bankadan alamayabilirsin. En basit örneği deprem olacaktır, krizlerde herkes yatırımlarını çekmek istediğinde banka hepsini karsilayamayabilir. Tercih sizin bu da benim görüşümdü.
deprem olduğunda altında kalmışta olabilir oda var..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dursun kenarda, piyasada döviz ve altın bırakmayıp topluyorlar.
Hiç bir şey gerçeği gibi olmaz.
Sadece koruma yöntemi bul.
eyw hocam sağollasın..

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,547
İsim
Olcay akbulut
iki ucu b*klu deynek hocam bu durumda kripto gibi bağımsız yatırımlar daha mantıklı oluyor, yatırımdan ziyade değerini koruyan bi araç için BÖYLE DURUMLAR için stabil coinlere yönelilebilir

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR | YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR | YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Senin bulunduğun yerde olmasına gerek yok.Herhangi bir yerde olması yeterli.Ve sadece depremde değil bir sürü olayda sıkıntı yaşayabilirsin.Fiziki çok daha iyi bence de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Elimde bi miktar altın var zamanında almıştım, simdi onları satıp sanaldaki vadeli altında hesapıma yatırmak istiyorum sizce mantıklımı ,gerçekte durmasını artık istemiyorum bu tedirginlikle yaşamak istemiyorum.
Bankaların altın ve dolar kurları artık piyasanın altında seyrediyor. Altın hesabına gecip ilerde bozdurmak istediginizde zarar etme ihtimali var bu yüzden. Bence ziraat bankasından kucuk boy kasa kiralayıp orada muhazafazaedin. Senelik kira ucretleri cok yuksek degıldı.

Top Bottom