Neler Yeni

Altyapı Başvurusu Nasıl Yapılır ?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
İstanbulun en göbek noktalarının birinde yaşıyorum üsküdardayım yanımdaki evlerde altyapı var ama bizde yok superbox kullanıyım dedim daha yeni ilk ayda sıkıntı çıkardı 5 gün önce bi internet gitti geldi gitti geldi sürekli o olaydan sonra ping değerim 30 dan 70-90 arasında çıktı uploadım 40'ları görüyordu 5 sabit download 40'a çıkmıştı genelde 15-20 arasıydı şuan 10 sabit ve saat farketmiyor gece kullanıyorum genelde
taahüt olsa bile gerekirse parası ne ise verir kurtulurum altyapı gelirse bunu nasıl yapabilirim hiç bir bilgim yok

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dilekçe imzalayıp Türk Telekom genel müdürlüğüne başvurmanız gerek.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dilekçe imzalayıp Türk Telekom genel müdürlüğüne başvurmanız gerek.
hocam adamlara internet başvurusu yaptım 6 ay bekledim 24 ay sürebilir dediler 1 saatlik işi uzatıp duruyorlar sanırım serverları da buraya 500 metreymiş iyi hız verebilirlermiş ama yapmıyorlar inatla

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
İstanbulun en göbek noktalarının birinde yaşıyorum üsküdardayım yanımdaki evlerde altyapı var ama bizde yok superbox kullanıyım dedim daha yeni ilk ayda sıkıntı çıkardı 5 gün önce bi internet gitti geldi gitti geldi sürekli o olaydan sonra ping değerim 30 dan 70-90 arasında çıktı uploadım 40'ları görüyordu 5 sabit download 40'a çıkmıştı genelde 15-20 arasıydı şuan 10 sabit ve saat farketmiyor gece kullanıyorum genelde
taahüt olsa bile gerekirse parası ne ise verir kurtulurum altyapı gelirse bunu nasıl yapabilirim hiç bir bilgim yok
öncelikle arama yapın size doluluk oranını söyleyecekler şahsen bizim burda telekomun altyapısı full yani biri modem alsa o iş uzun sürecek telekom olursa örnek

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
öncelikle arama yapın size doluluk oranını söyleyecekler şahsen bizim burda telekomun altyapısı full yani biri modem alsa o iş uzun sürecek telekom olursa örnek
port olmadığı bilgisin almıştık daha önce

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam bir video izledim technopat'ın modemi fişten çekip sim kartını takıp çıkarmak gerekiyormuş ping 26'ya düştü ama internet değeri şuan aynı akşam olmasını bekliyicem sabah yoğun saatler karantina var birde belki ondan hala aynıdır

Top Bottom