Neler Yeni

Altyapı Çektirmek/Port açtırmak

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Dostlar selamlar;

Yaklaşık 10-15 yıldır Telefon üzerinden bakır kablo vasıtasıyla ADSL internet kullanıcısıyım. Malum olan ADSL internet hız ve problemlerinden kaynaklı artık sabır sınırıma dayandım. Uzun süre TTnet abonesiydim sonrasında daha iyi bir internet bulana kadar taahhutsuz devam edebileceğim Millenicom şirketinden servis almaya başladım. VDSL hizmetinden yararlanmak için başvuru bıraktığımda boşta port olmadığını, bulunduğunda haber vereceklerini söylediler. Bu konuşma 1.5 yıl öncesine dayanıyor. Anladım ki birinin internetini kapatması gerekiyor benim alabilmek için. Yeni port açmıyorlar. Sizin de bileceğiniz üzere yıl 2022, bu devirde kimse internetini kapatmaz.

50 metre ötemde bulunan Superonline merkezine problemimi ilettim. Fakat ADSL harici bir hizmet alamayacağımı söylediler, diğer bütün şirketler gibi...

İstanbul ili Pendik ilçesinde ikamet ediyorum. Metropolde yaşamama rağmen ne bir çalışma gördüm ne de bir destek. Telekoma gidip altyapi basvurusu yapsam da yillarca bekleyeceğim kanaatindeyim.

Sizler nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Superbox tarzı harici modem fiyatları çok uçuk... Kotalı paketleri de bana yetmez. Lütfen onlardan bahsetmeyin hiç.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Dostlar selamlar;

Yaklaşık 10-15 yıldır Telefon üzerinden bakır kablo vasıtasıyla ADSL internet kullanıcısıyım. Malum olan ADSL internet hız ve problemlerinden kaynaklı artık sabır sınırıma dayandım. Uzun süre TTnet abonesiydim sonrasında daha iyi bir internet bulana kadar taahhutsuz devam edebileceğim Millenicom şirketinden servis almaya başladım. VDSL hizmetinden yararlanmak için başvuru bıraktığımda boşta port olmadığını, bulunduğunda haber vereceklerini söylediler. Bu konuşma 1.5 yıl öncesine dayanıyor. Anladım ki birinin internetini kapatması gerekiyor benim alabilmek için. Yeni port açmıyorlar. Sizin de bileceğiniz üzere yıl 2022, bu devirde kimse internetini kapatmaz.

50 metre ötemde bulunan Superonline merkezine problemimi ilettim. Fakat ADSL harici bir hizmet alamayacağımı söylediler, diğer bütün şirketler gibi...

İstanbul ili Pendik ilçesinde ikamet ediyorum. Metropolde yaşamama rağmen ne bir çalışma gördüm ne de bir destek. Telekoma gidip altyapi basvurusu yapsam da yillarca bekleyeceğim kanaatindeyim.

Sizler nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Superbox tarzı harici modem fiyatları çok uçuk... Kotalı paketleri de bana yetmez. Lütfen onlardan bahsetmeyin hiç.
Yapçak bir şey yok 😪

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bölgenizin Telekom müdürlüğüne gidip şansınızı deneyin.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
Allah sabır versin aynı benzer durumu bende yaşamıştım.Yapacağın bir şey yok.Arada bir gidip yer açılıp açılmadığını sormaktan başka.

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgenizin Telekom müdürlüğüne gidip şansınızı deneyin.
Hocam gitsem en fazla yapacakları dilekçe yaz demek olacak. Dilekçem işlem görse dahi 2-3 yıldan aşağı geleceğini sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki alt sokağımda ki bir binada fiber kutusu bulunmakta. Ordan buraya hat çekme ihtimalleri yok mudur?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam gitsem en fazla yapacakları dilekçe yaz demek olacak. Dilekçem işlem görse dahi 2-3 yıldan aşağı geleceğini sanmam.

İki alt sokağımda ki bir binada fiber kutusu bulunmakta. Ordan buraya hat çekme ihtimalleri yok mudur?
Telekom Destek Twitter hesabı var orada da deneyin şansınızı.

alixcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
alican ekinci
pendikte hangi mahalle? 2021 ocak ayında pendiğin çoğu mahallesine yeni saha dolabı takıldıda vdsl böylelikle banada geldi

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan

Ekler

• Screenshot_2022-02-06-14-57-49-990_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-06-14-57-49-990_com.android.chrome.jpg
    352.6 KB · Hit: 46

alixcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
alican ekinci
Bende Pendikteyim Fiber çekilmesini bekliyorum.
pendiğin çoğu mahallesine 2021 başlarında vdsl geldi zaten.arkadaşa gelmemesi tuhafıma gitti

ben güllübağlar mahllesinde oturuyorum 2021 yılının başlarında pendiğin çoğu yerine vdsl geldi saha dolabı taktılar sizin oraya nasıl gelmedi hayret ettim doğrusu

Top Bottom