Hayır yok sabah sorgulattım netspeed turknet ve milleniden 3 üde 63 mpbs diyordu şmdi 3 üde 15 diyorSokağınızda çalışma filan var mı?
@alpolojix / Leroxy
Farklı bir işlem yapmadım kiVDSL değilde ADSL altyapınızı söylemiştir muhtemelen.
Yapmanıza gerek yok zaten.Hayır yok sabah sorgulattım netspeed turknet ve milleniden 3 üde 63 mpbs diyordu şmdi 3 üde 15 diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farklı bir işlem yapmadım ki
arkadaş diyorki sabah 63 şimdi 15 mbps diyor neden şuan adsl de sabah vdsl alt yapıyı söylesinYapmanıza gerek yok zaten.
büyük ihtimalle sizin portu başkasına taktılar sizide adsl bağladılar.2 haftadır sorgulatıyorum max 63 mpbs gösteriyordu şimdi sorgulattım 16 ya düşmüş hem turknette hemde millenide neden acaba
Boştu acaba ondan mı turktelekomada baktım şimdi hipernet karşılıyordu şuanda adsl gösteriyor
sizin durum @Arex in dediği gibi olmuştur o zamanbüyük ihtimalle sizin portu başkasına taktılar sizide adsl bağladılar.
Şuanda sadece turktelekom kullanıyoruz adsl. 2.interneti almayı düşünüyorum sorgulatıyordum şuanda sorun var neden anlamadımbüyük ihtimalle sizin portu başkasına taktılar sizide adsl bağladılar.
peki nasıl düzeltirim bu durumusizin durum @Arex in dediği gibi olmuştur o zaman
yarın sabahta sorgulatayım bakalım 4 firmanınkide aynı anda düştüBazen bu şekilde olabiliyor telaşlanmayın.
Mesela karşı binamızda 98Mbps destek var ancak akşam saatlerinde 15Mbps'e düşüyor sorgulamadaki hızı.
Değişik.