Neler Yeni

altyapi olmayan eve internet baglama

Nacho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Baran Özlü
arkadaslar oturdugumuz binanin altyapisi yok mâlum okullar aciliyor uzaktan eğitimde olcakmis o yuzden internet baglatmak zorunlu oldu altyapi olmadigi icin baglamiyorlar bir kac arkadasiminda altyapisi yok ama onlar baglatabilmisler acaba bizede baglanirmi türk telekom gibi yerlere gidip sormamiz lazimmi?

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
yakınınızda baz istasyonu varsa superbox ile görüşün isterseniz.

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
Öncelikle oturduğunuz yerde Türksat, Turknet gibi firmaların kendi altyapıları olup olmadığına bakın. Eğer bölgede varsa işiniz kolay.
Yoksa da Türk Telekom dan başka seçeneğiniz kalmıyor. Onlar gelip altyapı kurmalılar.
Tahmin ediyorum 2 hafta gibi bir sürede işiniz hallolacaktir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,769
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Turkcell Superbox kullanabilirsiniz. Detaylarını pek bilmiyorum kusuruma bakmayın.

Nacho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Baran Özlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle oturduğunuz yerde Türksat, Turknet gibi firmaların kendi altyapıları olup olmadığına bakın. Eğer bölgede varsa işiniz kolay.
Yoksa da Türk Telekom dan başka seçeneğiniz kalmıyor. Onlar gelip altyapı kurmalılar.
ben o isleri anlamiyorum daha detayli anlatirmisiniz ve de bunu hangi siteden yapacagim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
emre çiçek
arkadaslar oturdugumuz binanin altyapisi yok mâlum okullar aciliyor uzaktan eğitimde olcakmis o yuzden internet baglatmak zorunlu oldu altyapi olmadigi icin baglamiyorlar bir kac arkadasiminda altyapisi yok ama onlar baglatabilmisler acaba bizede baglanirmi türk telekom gibi yerlere gidip sormamiz lazimmi?
Bende bu alt yapı konusundan şikayetçiyim superbox kullanıyorum 10 mbps 140 lira ödüyorum hiç memnun değilim ama hiç yoktan iyidir

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
En aşağı 14 gün sürer ama bir an önce gidip bir konuşun türk telekom vs.

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
ben o isleri anlamiyorum daha detayli anlatirmisiniz ve de bunu hangi siteden yapacagim?
Kendi sitelerinde adresten altyapı sorgulamaları var. Aşağıya ekliyorum.
TurkNet (Kendi altyapıları YAPA olarak geçiyordu sanırım)
Kablonet (Kendi ayrı altyapıları var diye biliyorum bir bakın)
Superonline .
---
Şimdi benim tavsiyeme gelirsek. Binada altyapı olsa bilirsin. Ama denemekte fayda var üstteki firmaları arayıp adresinde kendi altyapıları olup olmadığını sor. Kendi altyapıları yoksa o firmaya sakın bulaşma. Çünkü onların kendi altyapıları yoksa Türk Telekom a cektireceklerdir. Türk Telekom da kendi müşterisi olmayınca bu işi çok uzatıyor. Baktın onların KENDİ altyapıları yok. Arayacaksın Türk Telekom u bana altyapı bağlayın diyeceksin. Teferruat konuşulacak, altyapıyı çekecekler. Şimdiden hayırlı olsun.

ne 2 haftası yaw , biz aradık 180 gün dedi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Altyapı olmaması imkiansız gibi bir şey en kötü 16mbps vardır