Evet yaptım yan apartmanlar da port var olarak gözüküyor.VDSL port kalmamıştır başka yerlerdede altyapı sorgulaması yaptın mı?
Dediğiniz gibi vdsl port kalmamış sanırım. ben hali hazırda kullanıyorum zaten merak ettiğim için sorgulama yapmıştım da sorun yok o zaman. Bulunduğum apartmana fiber çekiyorlar aktif olduktan sonra sorgulama da bunu görebilirim değil mi ?Merhabalar,
buradan da altyapı sorgular mısınız. Eğer gözükmüyorsa port kalmadığı için yeni sistem ile direkt gözükmüyor diyorlardı.İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!www.netspeed.com.tr
boş port olursa görürsünüz.Evet yaptım yan apartmanlar da port var olarak gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğiniz gibi vdsl port kalmamış sanırım. ben hali hazırda kullanıyorum zaten merak ettiğim için sorgulama yapmıştım da sorun yok o zaman. Bulunduğum apartmana fiber çekiyorlar aktif olduktan sonra sorgulama da bunu görebilirim değil mi ?
Yeni biri almak isterse port yok zaten de yani altyapı gelirse zaten boşta port olur fiber için.Evet yaptım yan apartmanlar da port var olarak gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğiniz gibi vdsl port kalmamış sanırım. ben hali hazırda kullanıyorum zaten merak ettiğim için sorgulama yapmıştım da sorun yok o zaman. Bulunduğum apartmana fiber çekiyorlar aktif olduktan sonra sorgulama da bunu görebilirim değil mi ?
Hiç boş port kalmamış. Şuan altyapı olarak halen VDSL olduğu görünüyor.Öncelikle merhaba, yıllardır TT VDSL kullanıyorum. Şimdi apartmana fiber de çekiliyor ama altyapı sorgulaması yaptığım da altyapı bilgisi çıkmıyor hiç bir sitede bunun nedeni nedir ?
Bugün tekrar kontrol ettiğim de gpon da port gözüküyor fiberi aktif etmişler herhalde. ama göknet hariç diğer sitelerde hala gözükmüyor.Hiç boş port kalmamış. Şuan altyapı olarak halen VDSL olduğu görünüyor.
Turk Telekom'un kendi sitesinden sorgulayınca sonuç çıkmıyor mu?Bugün tekrar kontrol ettiğim de gpon da port gözüküyor fiberi aktif etmişler herhalde. ama göknet hariç diğer sitelerde hala gözükmüyor.