Neler Yeni

Altyapı yok fakat internet kablosu var ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Kahraman
Şuan oturduğum bina yaklaşık 5-6 aylık daha yeni yapıldı binanın mütaitinin dediğine göre binaya altyapı getirdim fakat internet kutusunun olmadığını söyledi(bı arka sokağımda altyapı mevcut)internet sitelerinde altyapı sorgulattigim zaman altyapının olmadığı gözüküyor fakat mutait getirdigini iddaa ediyo. Elektrik panosunu açtığım zaman şöyle bı manzara ile karşılaştım sizce ne yapmalıyım bu durumda?

Bartuu

80+ Silver
Attım da yükleniyor 1dk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görseli nasıl atabilirim hocam hisbir şekilde kabul etmiyor da
https://imgur.com/ buraya yükle linki at
1741111790183.png

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Şuan oturduğum bina yaklaşık 5-6 aylık daha yeni yapıldı binanın mütaitinin dediğine göre binaya altyapı getirdim fakat internet kutusunun olmadığını söyledi(bı arka sokağımda altyapı mevcut)internet sitelerinde altyapı sorgulattigim zaman altyapının olmadığı gözüküyor fakat mutait getirdigini iddaa ediyo. Elektrik panosunu açtığım zaman şöyle bı manzara ile karşılaştım sizce ne yapmalıyım bu durumda?
Telekom özelinde yazıyorum (Fiber)
Önce bir ekip kabloyu binaya kadar getiriyor. Başka bir ekip bina girişine Fiber kutuyu monte ediyor. Buradan sonrası kağıt kürek işleri. 3 günde de aktif olabilir 1 senede de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buda videosu

Bartuu

80+ Silver
Telekomu arayıp durumu izah edin en yakın onlar olduğu için altyapıyı en hızlı onlar çekerler herhalde

Top Bottom