Neler Yeni

Yardım Altyapım 100Mbps Destekliyor Mu?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Merhaba arkadaşlar Millenicom üzerinden 100Mbps tarifesine nakil yaptırmak istiyorum. Merak ettiğim bir konu var sizlerden bu konu hakkında yardım istiyorum. Millenicom üzerinden altyapımı sorgulattığım da 67Mbps kadar hız alabileceğim yazıyor fakat modem arayüzümde hattımın 124Mbps hıza kadar desteklediğini görüyorum. Millenicom ile irtibat kurdum ve bana 100Mbps paket alırsanız hattımda kopmalar meydana gelebileceğini ve sağlıklı bir şekilde kullanım sağlayamayacağımı söylediler. Fakat ben bu görüşte değilim. Sizce 100Mbps tarifesini kullanıp altyapımın 67Mbps hızını aşabilir miyim?

Altyapı Hızım :
Millenicom altyapı.PNG

Modem Arayüzüm :
Modem Arayüzüm.PNG

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Pek emin değilim ama galiba modem arayüzünde gördüğün değer modeminin dağıtabileceği yani kontrol edebileceği hız. Yani büyük ihtimalle 100mbps desteklemiyor altyapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan Beyaz
Instagram
MetehanByz
Arayüzüne bakarsak 100Mbit alabiliyorsun. Portunu değiştirme nakil yap.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek emin değilim ama galiba modem arayüzünde gördüğün değer modeminin dağıtabileceği yani kontrol edebileceği hız. Yani büyük ihtimalle 100mbps desteklemiyor altyapın.
Altyapım 67Mbps hıza kadar desteklediği yazıyor zaten. Ama modemde alabileceğim hız dediğim gibi maximum 124Mbps gözüküyor.
Arayüzüne bakarsak 100Mbit alabiliyorsun. Portunu değiştirme nakil yap.
Millenicom hattımda kopmalar olacağını belirtiyor ama pek emin değilim o yüzden kararsız kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan Beyaz
Instagram
MetehanByz
Altyapım 67Mbps hıza kadar desteklediği yazıyor zaten. Ama modemde alabileceğim hız dediğim gibi maximum 124Mbps gözüküyor.

Millenicom hattımda kopmalar olacağını belirtiyor ama pek emin değilim o yüzden kararsız kaldım.
Durumu belirttiniz mi peki ? Belki güncellenmemiş olabilir sistemleri.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durumu belirttiniz mi peki ? Belki güncellenmemiş olabilir sistemleri.
Görseli paylaştım WhatsApp üzerinden fakat takmadılar sanırım ya da görmediler, önemsemediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,374
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom