Kimseye çaktırmadan yapdeğişirsem
portu onlar kapacak değiştiremiyorum.
Kimseye çaktırmadan yapdeğişirsem
portu onlar kapacak değiştiremiyorum.
evet turkcellde bipten diğer operatörleri bilmiyorumnasıl alıyoruz bu interneti eba için mi
8gb veriyorlar .DAyrıca canlı ders için ücretsiz 6 gba kadar internet veriyorlar
kapıya geliyorlar diye.Kimseye çaktırmadan yap
İnternetin yavaşlığını burdan anladım hocam yazıların önce yukarıda çıkıyor şireyi hemen değişmeni şiddetle tavsiye ederim bide çaktırmadan değişme şansınız yokmu markayıdedim ya
kapıya geliyorlar diye.
Reis öncelikle Superonline tavsiye ederim. İkinci olarak fiber geçebilirsin. Bunun için Turkcell ve TTelekom alt yapı desteği sağlıyor. Turkcell i aramanız yeterli. Ama vodafone yada türknet hakkında fikrim yok. Komşuların girmesine çözüm bulamıyorsan interneti iyileştirmeye bak derim. Umarım sözleşmen yakında bitiyordur. Yoksa katlanmak zorundasınŞimdi size olayı baştan anlatıyorum. Biz vodafone üyeliğimiz bitince türknet e geçmek istiyorduk ve desteklenen altyapımız 75 mbs gösteriyordu. Ama birgün başıma çok kötü bir olay geldi. Üstümüze yeni komşular taşındı. Onlar üste taşındığından beri hiç huzur bulamadım. başıma kara melek gibi çöktüler. ilk başta 12 mbs hız alıyorduk. sonra boş port olmadığını söyleyerek komşumlar bizden internet şifremizi istedi ve ondan sonra birdaha asal online oyun oynayamadım ping yüzünden. Not:Canlı ders için istediler bütün sülaleleri bağlandı. Toplam 7 Kişi. Ve opnlar geldiğinden beri türknet ve türktelekom a altyapı sorgulattığımda altyapnız bulunamıyor diyor. onlar taşınamadan önce ne güzel 75 mbs destekliyor diyordu. şuan onlar boş port bekliyor. biz internetimizi iptal ettirsek direk bizim porta konucaklar bu sefer biz internetsiz kalıcaz.Şuan çok büyük bir paradoksun içideyiz. Yok mudur bunun bi çözümü?
zaten çaktırmadan bir cihazı banlamıştım. aynı gün direk kapımıza geldiler. internet yok diye. babam da sen mi banladın dedi bende mecbur banı açtım.İnternetin yavaşlığını burdan anladım hocam yazıların önce yukarıda çıkıyor şireyi hemen değişmeni şiddetle tavsiye ederim bide çaktırmadan değişme şansınız yokmu markayı
bro komşularla hasım oldum artık. hem onlar yüzünden internet yavaş ve yine onlar yüzünden başka internete geçemiyoruzReis öncelikle Superonline tavsiye ederim. İkinci olarak fiber geçebilirsin. Bunun için Turkcell ve TTelekom alt yapı desteği sağlıyor. Turkcell i aramanız yeterli. Ama vodafone yada türknet hakkında fikrim yok. Komşuların girmesine çözüm bulamıyorsan interneti iyileştirmeye bak derim. Umarım sözleşmen yakında bitiyordur. Yoksa katlanmak zorundasın
eğer sende derslere vesaire giirorsan derste iken arkadan törrentten bişeyler indir takılmayı babana göster veyahut baban internette bişeyler yapıorsa engel olmaya çalış suçu komşuya at
Başka nete geçemiyoruz derken ? Şimdi nete kaç para ödüyorsunuz ve komşular ortak oluyor mu parayazaten çaktırmadan bir cihazı banlamıştım. aynı gün direk kapımıza geldiler. internet yok diye. babam da sen mi banladın dedi bende mecbur banı açtım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
b
bro komşularla hasım oldum artık. hem onlar yüzünden internet yavaş ve yine onlar yüzünden başka internete geçemiyoruz
ben şimödi ne yapayım?
anlattım ama babam anlamıyor. ayıp olur diyor hala.Hocam bunlar sizin akrabanızmı babanız neden bu kadar tepkili tane tane anlat hatta şöyle anlat '' Baba para veren biziz sonuna kadar kullanan onlar parayı biz veriyoruz memnun olmayan yine benim ben tatlı dille anlatayım şifreyi değişip bi gün yeni operatöre de hemen geçelim''
ortak olsalar da istemiyorum. yine giremiyoru ki. benim için önemli olan para değil aldığımız internet hızı.Başka nete geçemiyoruz derken ? Şimdi nete kaç para ödüyorsunuz ve komşular ortak oluyor mu paraya