Yardım Altyapın üstünde hız alırsam internet stabil calisirmi

Reaksiyon skoru
2
88 Mbps altyapı desteği var 100 Mbps paket e geçicem 50 den ancak Türk Telekom servisi çalışmaz dedi neden? 88 Mbps hız almam lazım teorik olarak iyi bi router aldım benim sorum hız artar mı artınca dalgalanma gecikme veya olumsuz durum olur mu?

Vdsl zaten 100 mbit ancak santrale uzaklığınız iç yapı tesisatının kalitesi hızı etkiliyor size gelen internet maalesef 100 mbit görmüyor . Eğer size direk 100 mbit internet tanımlarlarsa kopma sorunu olabilir denemeden bilemezsiniz eğer kopma olursa müşteri hizmetleri görüşüp kademe kademe hız düşürmeye gidip stabil bağlantıyı yakalarsınız .

Neden kopma oluyor ki direk alabileceğim kadar gerekli diye biliyorum

Vdsl zaten 100 mbit ancak santrale uzaklığınız iç yapı tesisatının kalitesi hızı etkiliyor size gelen internet maalesef 100 mbit görmüyor . Eğer size direk 100 mbit internet tanımlarlarsa kopma sorunu olabilir denemeden bilemezsiniz eğer kopma olursa müşteri hizmetleri görüşüp kademe kademe hız düşürmeye gidip stabil bağlantıyı yakalarsınız .
Kardeşim 100 MB yükselttim ancak çalışmıyor 40 MB veriyor neden?

Açık açık anlattım vdls 100 mbit santrale uzaklığınız ve bina tesisatı kalitesinden kaynaklı muhtemelen 100 gelmez bu 80 de olur 30 da bu konuda oparatörün yapacağı bir şey yok maalesef . vdsl internet böyle bulunduğunuz bölgeye fiber gelmeden de bu böyle gider .

Modemden hat değerleri kısmının fotosunu atarsanız; hat zayıflama-snr-mevcut hız.
Altyapı sorgu teorik; pratikte farklı çıkabilir.
Hat değerleriniz iyi ise sorgudan daha yüksek; düşükse daha düşük alabilirsiniz.
Bölgenizde kapasite sorunu varsa o da etkiler.

Açık açık anlattım vdls 100 mbit santrale uzaklığınız ve bina tesisatı kalitesinden kaynaklı muhtemelen 100 gelmez bu 80 de olur 30 da bu konuda oparatörün yapacağı bir şey yok maalesef . vdsl internet böyle bulunduğunuz bölgeye fiber gelmeden de bu böyle gider .
Kardeşim biliyorum anlattığın şeyi ben diyorum sorguda 85 Mbps veriyor tam alır mıyım bu hızı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modemden hat değerleri kısmının fotosunu atarsanız; hat zayıflama-snr-mevcut hız.
Altyapı sorgu teorik; pratikte farklı çıkabilir.
Hat değerleriniz iyi ise sorgudan daha yüksek; düşükse daha düşük alabilirsiniz.
Bölgenizde kapasite sorunu varsa o da etkiler.
100 Mbps yükselltim yeni router aldım şuan ara ara 80 ara 50 düşüyor

Ekler

• 1000034051.webp
    1000034051.webp
    116.4 KB · Hit: 9
Geri