Altyapısız internetimi nasıl oyun oynayacak hale getirebilirim.

Artık 15mbps ile sınırlı değildi sanki
Kotasız yok ki :)
1758206707763.webp

Diğer paketler için hızı 4.5G demiş fakat onu anlayamadım.

1tb 1700 dediler iyi aslında da güzel çeken bir yer varsa tabi
Nesi iyi pardon? :D 1 TB 1700 şaka mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba muğla/köyceğizde oturduğum için internet konusunda çok problem yaşadım buraya yazarsam belki bir çözüm bulabilirim altyapım yok çatıda çanak ile internet sağlanıyor 16mpbs fakat sabit hız bile değil 560tl ödüyorum çok yavaş ve güneşli havada bile kesip duruyorlar çok rahatsızım bu konudan

türkcell kullanıyorum telefonumun internetini bilgisayara bağlayabilir miyim kablolu ile öyle bir olay varmış sanırım türkcell telefonum iyi çekiyor.

süperbox mantıklı mı?

yeni modem alırsam bir faydası olur mu anlamam ama sorayım dedim

veya sizin önerebileceğiniz bir çözüm var mı?
Çanak ile internet deneyimini bilmiyorum ama 16 mbps hızdan max 12 13 alabiliyorum. ISS'nin verdiği modemler çok kötüydü. Hem ping sorunları oluyordu hem kopma ama Keneetic modeme geçtim + QoS ayarı yaptım. Şuan ne kopma ne ping sorunları fiber internet gibi kullanıyorum.

Mobil internet pahalı olur. Sade acil durumlarda kullan. Bir haftada kotan biter. 3 hafta beklersin.

Nesi iyi pardon? :D 1 TB 1700 şaka mı?

Çanak ile internet deneyimini bilmiyorum ama 16 mbps hızdan max 12 13 alabiliyorum. ISS'nin verdiği modemler çok kötüydü. Hem ping sorunları oluyordu hem kopma ama Keneetic modeme geçtim + QoS ayarı yaptım. Şuan ne kopma ne ping sorunları fiber internet gibi kullanıyorum.
40 gb interneti 600-800 bandına sattıklarını düşünürsen neyi kötü tam olarak?

Türkiye şartlarında parası olana mükemmel hizmet bence oyun vs için değil daha çok yurtta kalanlar gezi yapanlar vs için mobilite interneti zaten

Fotoğraftaki fiyatlar eski diye biliyorum

Son düzenleme:
40 gb interneti 600-800 bandına sattıklarını düşünürsen neyi kötü tam olarak?

Türkiye şartlarında parası olana mükemmel hizmet bence oyun vs için değil daha çok yurtta kalanlar gezi yapanlar vs için mobilite interneti zaten

Fotoğraftaki fiyatlar eski diye biliyorum
Oyun için değilse, indirme vs yapmıyorsa, tek kişi kullanıyorsa 1 TB iyi ama fiyatı yine çok pahalı. Parası olana güzel tabii.

Türkiyede paran varsa internet meselesi en kolay iş
Paketlerde görmüş olduğunuz hız Download ve Upload hızıdır MS Ping JR her şey 0 dır Komple ana Santralden size tek kablo gelir Ana sağlayıcı ile aranızda kimse olmaz Türkiyeye yurt dışından ne geliyorsa direk size iletirler Hiç bir yasaktan yada başka bişeyden etkilenmezsiniz.

1758257032197.webp

1758257066230.webp

Not: Buradaki hızlar evlerde kullandıklarımız ile alakası yoktur. 5 yıldızlı bir otelde bu hattan 10 mbps paketine sahip bir yer biliyorum aynı anda 1000 kişi wifi üzerinden bağlıyken bile 10 mbps kayıpsız verebiliyorlar bant genişliği çok yüksektir.

türkiyenin 4 bir köşesinde redbox ve superbox kullanmış biri olarak sana yegane tavsiyem o lanet şeylere para vericeğine o parayı bozuk paraya çevir, prizden ver elektriği çok daha iyi sinyal çeker... dolandırıcılara kaptırdığım paralara üzülmüyorum ama o lanet box çöplerine verdiğim bir kuruşu bile helal etmiyorum

fact: kablosuz her şeyde ve kopmalar doğaldır yani rekabetçi bir oyun oynayamazsın

türkiyenin 4 bir köşesinde redbox ve superbox kullanmış biri olarak sana yegane tavsiyem o lanet şeylere para vericeğine o parayı bozuk paraya çevir, prizden ver elektriği çok daha iyi sinyal çeker... dolandırıcılara kaptırdığım paralara üzülmüyorum ama o lanet box çöplerine verdiğim bir kuruşu bile helal etmiyorum

fact: kablosuz her şeyde ve kopmalar doğaldır yani rekabetçi bir oyun oynayamazsın
Redbox niye kaldırıldı acaba ya

Çanak anten ile internet kullanmak çok daha iyi aslında. Hem ping sorunları olmuyor hem de sorunsuz kullanıyorsun. Sadece birkaç şey alırken biraz para veriyorsun o kadar. Ona da değer bence.

Kaç yılından kalma o paketler? Kendi sitesinden bak :)

vodafon küfür yemeye doymuş olabilir :]
Adamlar kotalı paketlere 10Mbps hız sınırı koymuştu en son ve bu hiçbir yerde yazmıyordu. Kalkması iyi olmuş.

Geri