amacınne reis zaten sağlam bir ekran kartı ve işlemcin var4 5 ay sonra işlemci upgrade yapıcam 4070 ti beslenebilen bi işlemciye geçicem çünkü 4070ti alıcam r5 5600 3070ti kullanıyorum
Aynen bende onun için istiyorumn öneri ram ve anakart varmıdır acaba beyaz odaklıHer türlü değer hocam. 3.000₺ fark ile de daha çok değer. Neden kısıtlı kalasınız ki ? İlerde istediğiniz gibi upgrade yapabilirsiniz.
Değerelimde b550 steel legend var ve amazona iade hakkım var aynı zamanda ddr5 16x2 ram var onujda iade edebiliyorum sizce iade edip 3k farkla falan DDR 5 geçilirmi ? sistemim beyaz odaklıu
Düşünme DDR 5 e geç en kötü takacağın 7600x işlemcisi bile ateş ediyor.elimde b550 steel legend var ve amazona iade hakkım var aynı zamanda ddr5 16x2 ram var onujda iade edebiliyorum sizce iade edip 3k farkla falan DDR 5 geçilirmi ? sistemim beyaz odaklıu
çok şükür yettiği kadar var önerin varmıdır anakart ve ram https://www.akakce.com/anakart/en-u...fi-ii-amd-am5-ddr5-matx-fiyati,301926373.html nasıldır buSistemin zaten fazla fazla yeterli ama bende para var diyorsan neden olmasın, yeni nesil sonuçta.