Neler Yeni

Am4 Platformuna Yeni Gelecek Işlemciler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Yenilenen nedir?
Ryzen 7 5700X, Ryzen 5 5600, Ryzen 5 5500, Ryzen 5 4600G, Ryzen 5 4500, Ryzen 3 4100
Bu işlemciler mi?
Ortamı gerginleştirmeye gerek yok. Arkadaşlar YENİLENMİŞ AMD 5 ve 4. nesil işlemcilerinden bahsetmeye çalışmış. Sizin dediğiniz anlamda değil. Yani yenilenmiş nesil.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ortamı gerginleştirmeye gerek yok. Arkadaşlar YENİLENMİŞ AMD 5 ve 4. nesil işlemcilerinden bahsetmeye çalışmış. Sizin dediğiniz anlamda değil. Yani yenilenmiş nesil.
Yenilenmiş nesil ;) yeni nesil işlemci gibi güzelce izah edebilmek yerine dalga konusu yapıyor olayı örnek verdiğim telefon olayı bile ironi yapıyor insanlar bile ilk mesajlar da yenilenmiş mı 5600x gibi afalladi biraz açıklayıcı olunsa kafa karışıklığı olmayacak zaten belirttim yenilenmiş kelimesi cidden kargaşa diye. Teşekkürler yorumun için.

ragnmar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mhmut
Yenilenen nedir?
Ryzen 7 5700X, Ryzen 5 5600, Ryzen 5 5500, Ryzen 5 4600G, Ryzen 5 4500, Ryzen 3 4100
Bu işlemciler mi?
yenilenen işlemci değil serisi 4000 3000 2000 gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yenilenmiş nesil ;) yeni nesil işlemci gibi güzelce izah edebilmek yerine dalga konusu yapıyor olayı örnek verdiğim telefon olayı bile ironi yapıyor insanlar bile ilk mesajlar da yenilenmiş mı 5600x gibi afalladi biraz açıklayıcı olunsa kafa karışıklığı olmayacak zaten belirttim yenilenmiş kelimesi cidden kargaşa diye. Teşekkürler yorumun için.
konuya girişinize bi bakın derim ortamı ben gerginleştirmedim

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
yenilenen işlemci değil serisi 4000 3000 2000 gibi

konuya girişinize bi bakın derim ortamı ben gerginleştirmedim
Sorun yok ilk mesaj atan bile afalladi yenilenmiş nasıl oluyor filan ve konu hakkında baya bilgin var araştırma yapmışsın keşke yeni gelecek işlemcileri yazıp biraz daha detay versen zaten konu daha iyi bir şekilde yürür idi ;) sadece takıldığım konu yenilenmiş tek başına farklı anlaşılma olma olasılığı olduğu arkadaş zaten güzel şekil de yazdı yenilenmiş nesil diye iyi forumlar

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
5800x3d güzel fiyattan çıkarsa almayı düşünüyorum

ragnmar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mhmut
Sorun yok ilk mesaj atan bile afalladi yenilenmiş nasıl oluyor filan ve konu hakkında baya bilgin var araştırma yapmışsın keşke yeni gelecek işlemcileri yazıp biraz daha detay versen zaten konu daha iyi bir şekilde yürür idi ;) sadece takıldığım konu yenilenmiş tek başına farklı anlaşılma olma olasılığı olduğu arkadaş zaten güzel şekil de yazdı yenilenmiş nesil diye iyi forumlar
anladım hakkın varsa helal et akşam akşam can sıkmaya değmez
:)

5800x3d güzel fiyattan çıkarsa almayı düşünüyorum
7K dan ucuza çıkacağını sanmıyorum

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
anladım hakkın varsa helal et akşam akşam can sıkmaya değmez
:)
Eyvallah üstad anlayışın için konuya gelecek olursak inşallah en iyi şekilde alırlar ihtiyacı olanlar çeşitlilik iyidir 5000 serisinde hep 5600x dile getiriliyor idi alternatifler güzel olacak AMD işlemciler intele göre pahalıydı ve kendi piyasası hemen hemen 2x fiyatlara ulaştı 5600x örnek alacak olur isek fiyatlar ve alabilme imkanı inşallah düzelir. Zaten piyasa da AMD işlemci bulmak zordu 3000 4000 serisi kayıplara karışmıştı güzel olacak.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Yenilenmiş anlamını git araştır sonra savun. Bana yenilenmiş kelimesini savunma.
Yenilenmiş ürünler ne demektir? İade olarak gelmiş, hiç kullanılmamış, sıfır kullanıcı temaslı olmakla birlikte üründe nakliye hasarları oluştuğu için YENİLEME kararı verilmiş bir veya birkaç parçası değişerek YENİ haline gelmiş ürünlerdir.
Ek olarak telefon tarafında yenilenmiş ürünler mevcut. Yenilenmiş kelimesi farklı oluyor. Bunlar yeni ürün yenilenmiş ne alaka? O zaman yenilenmiş kartlar 3090ti çıkacak konu açarım ben de nasıl olsa yeni modeller yenilenmiş oluyor öyle değil mi?
sakin ol dostum sanırım eski nesildeki AF model mi diye sormaya çalısıyor bunlar performans artışı vs olacakmı + sı ne - si ne bilgi peşinde adam celallenme hemen

Top Bottom