Neler Yeni

AM5 contact frame alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Marangoz
Selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi aşağıdaki linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Fiyatı önemli değil. Hem macunun sürülmesi olsun hem çok da olmasa da performansa katkısı olsun. Hem de soketin bükülmesi olsun iyi oluyor diyorlar ama endişelerim var. Anakarta ya da işlemciye zarar verme ihtimali var mı? Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
9800x3d için kullanacağım.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Melih Baygör
macunun işlemci içine kaçmasını engellemek dışında amd tarafında herhangi bir ekstra katkısı yok. bir de görüntüsü güzel oluyor. montajı doğru yaparsan zarar verme ihtimali yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Marangoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
macunun işlemci içine kaçmasını engellemek dışında amd tarafında herhangi bir ekstra katkısı yok. bir de görüntüsü güzel oluyor. montajı doğru yaparsan zarar verme ihtimali yok.
biraz araştırınca 9800x3d ye uymadığını yazan kullanıcılar olmuş versiyonları falan varmış sanırım v1 uyuyor v2 uymuyor tarzı söylüyorlar linktekinin hangi versiyonu olduğunu öğrenmemin bir yolu varmıdır

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Melih Baygör
uymadığına dair kaynak var mı hocam? am5 tüm işlemciler aynı çünkü

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Melih Baygör
ilk defa duydum hocam destekleyenler de olmuş, v2 nin uyduğunu söyleyenler de olmuş. karton kutuda gelen v1 miş anladığım kadarıyla. bendeki de v1 o halde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Marangoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk defa duydum hocam destekleyenler de olmuş, v2 nin uyduğunu söyleyenler de olmuş. karton kutuda gelen v1 miş anladığım kadarıyla. bendeki de v1 o halde.
siz hangi işlemciyle kullanıyorsunuz hocam gaming genin videosunda da karton kutuyla geldiği görünüyor o yüzden problem olmaz gibi tüm am5 işlemciler de aynı olduğuna göre sorunsuz kullanabilirim gibi geliyor tek endişem am5 işlemcilerin soğutma bloklarının kenarlarındaki boşluklara da temas ettiği için işlemciye bi zarar veriyormu ama siz de dahil çoğu kişi kullandığına göre böyle bir problemi yok

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Melih Baygör
siz hangi işlemciyle kullanıyorsunuz hocam gaming genin videosunda da karton kutuyla geldiği görünüyor o yüzden problem olmaz gibi tüm am5 işlemciler de aynı olduğuna göre sorunsuz kullanabilirim gibi geliyor tek endişem am5 işlemcilerin soğutma bloklarının kenarlarındaki boşluklara da temas ettiği için işlemciye bi zarar veriyormu ama siz de dahil çoğu kişi kullandığına göre böyle bir problemi yok
Zarar verecek bir durumu yok hocam. Cnc kesim tam yerleşiyor. 7600 ile kullanıyorum ama 9800x3d ve muhtelif am5 işlemcilerle kullanan arkadaşlarım var. Sorun duymadım hiç.

Top Bottom