Neler Yeni

AM5 Sistem Parçaları İçin Kasa ve Güç Kaynağı Önerisi

Hocam işlemciniz süper ancak almışken r7 9800x3d almak daha mantıklı gibi geliyor bana.
Ekran kartında ileriye dönük bakıcak isek ve amd bakıyor iseniz 7000 serisi altında almanızı önermem ancak almışken nvidia ekran kartlarına yönelmeniz daha iyi olur bence sizin için.
herkese 9800x3d yazma kanka sürekli diğer insanların yazdığnı söyleme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar, selamlar eski am4 sistemimi güncelleyip yeni bir am5 sistem topladık. Eski sistemimden sadece ekran kartını değiştirmedim ilerleyen zamanlarda güncelleyeceğim. Kasa ve Güç kaynağına karar veremiyorum. Kasanın beyaz olmasını istiyorum tavsiyelerinize açığım. Aşırı yüksek olmadığı sürece bütçeyle ilgili bir problem olmaz.

-AMD Ryzen 7 7800X3D
-MSI B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 mATX
-Corsair Vengeance CL30 6000 MHZ 2X16 RGB
-Kioxia Exceria Pro 1 TB Pcı Express 4.0
-Arctic Liquid Freezer III 360
-Asus Dual RX6750XT 12GB VRAM
bütce ne kasa ve psu için

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HunTeR
İlgilendiği Kategoriler
PC/SETUP
herkese 9800x3d yazma kanka sürekli diğer insanların yazdığnı söyleme

bütce ne kasa ve psu için
Burada kendi fikirlerime ve deneylerime göre yorum yapıyorum ve bütçesi iyi olan kişilerede bu işlemciyi öneriyorum normal değilmi :D ?

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
ahmet
Burada kendi fikirlerime ve deneylerime göre yorum yapıyorum ve bütçesi iyi olan kişilerede bu işlemciyi öneriyorum normal değilmi :D ?
değil
adam kasa ve psu önerisi istemiş 2 3 tane daha senin yazdığın konu gördüm herkese aynı şeyi diyorsun 9800x3d al diye bütcesi olan onu seçer zaten

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HunTeR
İlgilendiği Kategoriler
PC/SETUP
değil
adam kasa ve psu önerisi istemiş 2 3 tane daha senin yazdığın konu gördüm herkese aynı şeyi diyorsun 9800x3d al diye bütcesi olan onu seçer zaten
adama doğal olarak öneri yapıyorum ve kendileride buna katılıyor zaten kasa önerisinide yapmışım biraz dikkatli oku psu konusunada girmek istemedim?

varsa paran demiş zaten al dememiş önermekten zarar gelmez arkadaşlar konumuza dönelim
böyle öneri yapılmayacğnı sende biliyorsun bende adamın parası 7800x3d ye yetmiş hadi düz 15k diyelim arkadaşın dediği almışken 9800x3d alın dediğne dönersek 9800x3d 22k fiyat farkının kendi tamamlıyorsa 9800x3d alabilir arkadaşa sıkıntı yok tek bu konuya da değil başka konulara da aynısnı yazıyor parası olsa zaten 7800x3d değil 9800x3d almak akla gelmez mi sence

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
ahmet
böyle öneri yapılmayacğnı sende biliyorsun bende adamın parası 7800x3d ye yetmiş hadi düz 15k diyelim arkadaşın dediği almışken 9800x3d alın dediğne dönersek 9800x3d 22k fiyat farkının kendi tamamlıyorsa 9800x3d alabilir arkadaşa sıkıntı yok tek bu konuya da değil başka konulara da aynısnı yazıyor parası olsa zaten 7800x3d değil 9800x3d almak akla gelmez mi sence

psu hakkında düşüncen ne

bütce söylemesi lazım arkaşın ama çok aşmadan öneri yaparsam kasa ve psu için

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HunTeR
İlgilendiği Kategoriler
PC/SETUP
360mm desteği var hemde üstte. Neye dayanarak yaptınız bu çıkarımı

Tamam 3000 liraya çinin en dandik köşelerinden gelen dragos kasalara para verebilirsin. Phanteksin ne kadar sağlam olduğunu az çok anlayan biri biliyor. 4 tane 140mm fan zaten 3000 lira şuan boş boş konuşuyorsun
Konuşmalarında biraz daha özenle kelimeler seçip ondan sonra yazmayı dene bence gösterdiğin kasanın içindeki fanlarmış kalitesiymiş çokta tın kardeşim benim adamın dizeceği sistemi bu kadar saçma ve tipsiz duran bir kasaya koymak sisteme terbiyesizliktir onun yerine firması farketmeksizi sadece kaliteli olması yeterli olacaktır adam gibi bir akvaryum kasa bulursun onun içine sistemini dizersin bu yönde belirtmek istedim o yüzden yazdığın mesajı ve gösterdiğin kasayı bir daha düşün derim.

Top Bottom