sistem seçiyor deniliyor her sistemde sorun çıkarmıyor ama ram yongası işlemci modeli anakart modeli gibi şansın kötüyse çıkıyor yinede anakart modelini ve alıcagın ramleri redditte arat daha sağlıklı olur senin için ingilizce arat tabikideYeni kurduğum AM5 sisteme 16x2 ram almıştım, üstüne 16x2 eklemek mantıksız mı olur? Sorunlar varmış galiba
sistem seçiyor deniliyor her sistemde sorun çıkarmıyor ama ram yongası işlemci modeli anakart modeli gibi şansın kötüyse çıkıyor yinede anakart modelini ve alıcagın ramleri redditte arat daha sağlıklı olur senin için ingilizce arat tabikide
Intel de de AMD de de bu sorun halen devam ediyor.Yeni kurduğum AM5 sisteme 16x2 ram almıştım, üstüne 16x2 eklemek mantıksız mı olur? Sorunlar varmış galiba
Hocam yeni sistem topladım sistemim 2x16 da düzgün çalışırken yeni aldığım ramleri de takınca (2x16+2x32) cpu ve dram arıza ışığında takılı kalıyor açılmıyor pc, sorunu çözemedim bios um 06/2024 acaba 2x16 ların expo su açık onları mı kapatsam?32 gb dan 64 e sadece iş ,render veya yayın için geçilir. Yoksa normal kullanıcı için 32 oldukça yeterli
Hocam anakarttan memnun musun ben o anakarta aşığımdaHocam yeni sistem topladım sistemim 2x16 da düzgün çalışırken yeni aldığım ramleri de takınca (2x16+2x32) cpu ve dram arıza ışığında takılı kalıyor açılmıyor pc, sorunu çözemedim bios um 06/2024 acaba 2x16 ların expo su açık onları mı kapatsam?
Analart veya raminiz destekliyor mu ?Hocam yeni sistem topladım sistemim 2x16 da düzgün çalışırken yeni aldığım ramleri de takınca (2x16+2x32) cpu ve dram arıza ışığında takılı kalıyor açılmıyor pc, sorunu çözemedim bios um 06/2024 acaba 2x16 ların expo su açık onları mı kapatsam?