HoneyPunks
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 25
Merhabalar herkese,
Şu an da am4 sistemim mevcut ve işlemcim biraz eski kaldı (ryzen 5 3600) bu yüzden am5 sisteme geçip en azından sistemi de güncel hale getirmek istiyorum. Değiştirmeyi düşünmediğim parçalar aşağıda ki şekildedir;
Ekran kartım tuf gaming 3060 oc version
kasam tuf gaming gt 301
psu tuf gaming 750 w
Almayı düşündüğüm donanımlar;
İşlemci ve işlemci soğutucu (ryzen tercihi)
Anakart (AM5 chipset) 4 ram slotlu
Min 32 gb ve üstü ram
Çok kararsız kaldığım ve piyasadan biraz uzak olduğum için en azından bu işi daha iyi bilenlerden ve farklı fikirlerden faydalanmak adına buraya yazmak istedim. Bütçem max 25~ K
Oynadığım oyunlar, grafik keyfi yüksek hikayeli oyunlar ve Escape From Tarkov veyahutta Call of Duty gibi fps oyunları.
Tüm fikirleriniz değerlidir şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Şu an da am4 sistemim mevcut ve işlemcim biraz eski kaldı (ryzen 5 3600) bu yüzden am5 sisteme geçip en azından sistemi de güncel hale getirmek istiyorum. Değiştirmeyi düşünmediğim parçalar aşağıda ki şekildedir;
Ekran kartım tuf gaming 3060 oc version
kasam tuf gaming gt 301
psu tuf gaming 750 w
Almayı düşündüğüm donanımlar;
İşlemci ve işlemci soğutucu (ryzen tercihi)
Anakart (AM5 chipset) 4 ram slotlu
Min 32 gb ve üstü ram
Çok kararsız kaldığım ve piyasadan biraz uzak olduğum için en azından bu işi daha iyi bilenlerden ve farklı fikirlerden faydalanmak adına buraya yazmak istedim. Bütçem max 25~ K
Oynadığım oyunlar, grafik keyfi yüksek hikayeli oyunlar ve Escape From Tarkov veyahutta Call of Duty gibi fps oyunları.
Tüm fikirleriniz değerlidir şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.