Neler Yeni

AM5 SİSTEMLERİN YAVAŞ AÇILMASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerem güney
bende msi b650 carbon wifi var sistem ortalama 50 saniyede açılıyor malasef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi

Aykut D.

80+ Gold
Msi b650 gaming wifi var benimki de oldukça geç açılıyor. Bios update de edemiyorum. Eski biosta elimdeki ramlerle expo açabilmeme rağmen update ettiğimde ardından expo açtığımda boot etmiyor. Msi anakartların ram uyumu ve bios güncellemeleri çok kötü malesef. Bundan böyle asustan devam ederim.
Forumun kötüde iyide olsa her donanımda msı önerme sıkıntısı var anakart tercihi forumun azizliği diye yorumladım .

Master_88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Harun Seyhan
Yeni AM5 sisteme geçtim. Asus Tuf B650 anakartım var. 1 dk ya yakın sürede açılıyor. Çözümleri çıkmaya başladı mı bu sorunların
Aynı sorun bende de vardı bios update ile çözememiştim. 50 - 55 sn arası açılıyordu. Memory context auto dan enable ye çekince düzeldi 15 sn de açılıyor şimdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Forumun kötüde iyide olsa her donanımda msı önerme sıkıntısı var anakart tercihi forumun azizliği diye yorumladım .
Valla globalde de bu sıkıntı olabilir. Globaldaki çoğu teknoloji kanalı Asus bileşenli sistemler topluyor. Ne MSI ne de Gigabyte yanına yaklaşamıyorlar.

Aykut D.

80+ Gold
Valla globalde de bu sıkıntı olabilir. Globaldaki çoğu teknoloji kanalı Asus bileşenli sistemler topluyor. Ne MSI ne de Gigabyte yanına yaklaşamıyorlar.
Asus genelde stabiliteye oynuyor 8 sene asus giriş seviye h81 mk anakartını kullandım 1 kere mavi ekran yediğimi yada anakartla ilgili sorun yaşadığımı bilmem . Asus'u eleştireceğim konu ise fiyatlandırmaları bağzı ürünleri gereksiz pahalı . 775'den beri msı anakart işini tutturamadı ama ekran kartları şuanda çok çok iyi .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyte yanına yaklaşamıyorlar.
Gigabyte eskiden çok çok iyi bir üreticiydi 775 p35 45 anakartları o.c delisi . Şuanki d3sh high tier dışındaki anakartları beş para etmez .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus bileşenli sistemler topluyor.
Asus'un en giriş seviyesinin bile bir eko sistemi var prime anakart kasa v.b tuf ekran kartı tuf anakart psu Rog serisi yine öyle .Full asus sistem dizebiliyorsun günümüzde .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,550
Üyeler
163,012
Son üye
bob.i
Top Bottom