Evet bu ayardan sonra benimde düzeldiMemory Context Restore => Enabled
Biosa gir f9 arama kısmına restore yaz iki tane memory context restore çıkacak ikisinide enanled yap çünkü bir yorumda gördüm ayarlarda sadece birini açınca sorun yaşayanlar olmuş. Benim açılma süresi 42 saniyeden 17 ye düştüYeni AM5 sisteme geçtim. Asus Tuf B650 anakartım var. 1 dk ya yakın sürede açılıyor. Çözümleri çıkmaya başladı mı bu sorunların
YouTube da videosu var bende de aynı sorun vardı oradan bakıp duzellttimYeni AM5 sisteme geçtim. Asus Tuf B650 anakartım var. 1 dk ya yakın sürede açılıyor. Çözümleri çıkmaya başladı mı bu sorunların
Bir tanesi kapalıydı. Yapınca düzeldi hocam Çok teşekkürler!Biosa gir f9 arama kısmına restore yaz iki tane memory context restore çıkacak ikisinide enanled yap çünkü bir yorumda gördüm ayarlarda sadece birini açınca sorun yaşayanlar olmuş. Benim açılma süresi 42 saniyeden 17 ye düştü
Am5 olarak msi b650 carbon wifi kullanıyorum 20 saniyede fln açılıyor bilgisayar (expo kapalı olunca 15 saniyeye düşebiliyor)Bende var. Bioslar Driverler güncel bunuda belirteyim hocam.
Önemli değil kardeşim kaç saniye düştü acaba?Bir tanesi kapalıydı. Yapınca düzeldi hocam Çok teşekkürler!
Expo profilinden cikarabilirsin maual ram frekansı ver meselaUpdate yapıldı yukarda da belirttim.
bendede öyle bir şey yok 9 saniyede açılıyorYeni AM5 sisteme geçtim. Asus Tuf B650 anakartım var. 1 dk ya yakın sürede açılıyor. Çözümleri çıkmaya başladı mı bu sorunların