Neler Yeni

AM5 SİSTEMLERİN YAVAŞ AÇILMASI

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
bios uptade açıklama bilgilerinde önyükleme geçikebilir yazısı var mı ? yada bilgilendirme kısmında bios için.

efesu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Taş

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
Yeni AM5 sisteme geçtim. Asus Tuf B650 anakartım var. 1 dk ya yakın sürede açılıyor. Çözümleri çıkmaya başladı mı bu sorunların
Biosa gir f9 arama kısmına restore yaz iki tane memory context restore çıkacak ikisinide enanled yap çünkü bir yorumda gördüm ayarlarda sadece birini açınca sorun yaşayanlar olmuş. Benim açılma süresi 42 saniyeden 17 ye düştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Biosa gir f9 arama kısmına restore yaz iki tane memory context restore çıkacak ikisinide enanled yap çünkü bir yorumda gördüm ayarlarda sadece birini açınca sorun yaşayanlar olmuş. Benim açılma süresi 42 saniyeden 17 ye düştü
Bir tanesi kapalıydı. Yapınca düzeldi hocam Çok teşekkürler!

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Kemiksiz
Bende var. Bioslar Driverler güncel bunuda belirteyim hocam.
Am5 olarak msi b650 carbon wifi kullanıyorum 20 saniyede fln açılıyor bilgisayar (expo kapalı olunca 15 saniyeye düşebiliyor)

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,217
İsim
.
Benim şahsi düşüncem EXPO hala oturmadı, sayısız BIOS güncellemesi çıkmasına rağmen stabilite yok. 6000 MHZ sınır. Belki B750'de çözerler ama şu an XMP 3.0'la ve Intel stabilitesiyle yarışamıyor AMD. He işlemci olarak daha performanslı mı evet ama %1 FPS'lerde de istenileni vermiyor bana kalırsa.

Ohyti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Dağhan Türüdü
Bende am5 32gb ram var Expo açık 12 saniyede açılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
PlayStation ve Bilgisayar Teknik Servis, Windows Developer, Cisco, Phyton, Yapay Zeka, Bilişim Sistemleri Yazılım ve Donanım Teknik Servis
Bilmeden yorum yapmışlar, aldığınız ramlerin cl değerlerine ve amd uyumluluğuna bakarak alırsanız herhangi bir sorun yaşamazsınız, kalkıpta mhz değeri yüksek diye aldanıp gecikme süresi yüksek ve uyumsuz ram alırsanız geç açılır. O kadar sistem kurduk hepsi ortalama 15-20 sn sürmeden açılıyor.

Efendy94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Akçasayar
Msi b650 gaming wifi var benimki de oldukça geç açılıyor. Bios update de edemiyorum. Eski biosta elimdeki ramlerle expo açabilmeme rağmen update ettiğimde ardından expo açtığımda boot etmiyor. Msi anakartların ram uyumu ve bios güncellemeleri çok kötü malesef. Bundan böyle asustan devam ederim.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Yeni AM5 sisteme geçtim. Asus Tuf B650 anakartım var. 1 dk ya yakın sürede açılıyor. Çözümleri çıkmaya başladı mı bu sorunların
bendede öyle bir şey yok 9 saniyede açılıyor

Top Bottom