FurkanBrkz
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Yeni AM5 sisteme geçtim. Asus Tuf B650 anakartım var. 1 dk ya yakın sürede açılıyor. Çözümleri çıkmaya başladı mı bu sorunların
Biosta bir ayarı sanırım emin değilim. 1 dk civarı deiyelim. 45-50 sn civarı. Belki ondan olabilir.öyle bir şey yok bende ki ölü m2 ile bile 16sn
Bende var. Bioslar Driverler güncel bunuda belirteyim hocam.nasıl yanı am5 serısınde gec acılma sorunumu war genel olarak
fast boot açın biosdanBiosta bir ayarı sanırım emin değilim. 1 dk civarı deiyelim. 45-50 sn civarı. Belki ondan olabilir.
Memory Context Restore => Enabled
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Deneyeceğimfast boot açın biosdan
Bütün am5 kartlarda geç açılma sıkıntısı var. yeni bios güncellemeleriyle toplarlamaya başlıyorlarCevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Deneyeceğim
Bro aynı anakart bios güncelle benimki 10.5sn de açılıyor.Yeni AM5 sisteme geçtim. Asus Tuf B650 anakartım var. 1 dk ya yakın sürede açılıyor. Çözümleri çıkmaya başladı mı bu sorunların
Fast boot çözmüyor bu arada bios update şart.Bro aynı anakart bios güncelle benimki 10.5sn de açılıyor.
Update yapıldı yukarda da belirttim.Bro aynı anakart bios güncelle benimki 10.5sn de açılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fast boot çözmüyor bu arada bios update şart.
Ram frekansları nedir ram'in yüksek frekansta sorun yaratıyor olabilir manuel olarak ram in kac mhz ide 200 mhz düşür öyle dene .Update yapıldı yukarda da belirttim.