Yphen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 563
Selam dostlar,
Ufak bir sorunumdan bahsedeceğim. Anakartım MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5. Bu anakartla ilgili birkaç problemim var ve bunların benden mi kaynaklı olduğunu merak ediyorum.
Not: BIOS'un son sürümünü kullanıyorum şu anda ve bu sorunlar çözülmedi. Farklı sürümlerle de aynı sorunları yaşıyorum.
Ufak bir sorunumdan bahsedeceğim. Anakartım MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5. Bu anakartla ilgili birkaç problemim var ve bunların benden mi kaynaklı olduğunu merak ediyorum.
- İlk olarak, flashback işlemi yapmıyor. Her türlü yolu denememe rağmen flashback ışığı yanıyor ama işlem bir türlü gerçekleşmiyor.
- İkinci olarak BIOS menüsünde fare hareketleri çok zor. Klavye ile işlem yapabiliyorum, fakat farede garip bir kayma oluyor.
- Üçüncü olarak, sistemim gecikmeli açılıyor. Renegade M.2 SSD'ye sahip olmama rağmen, başta bir süre bekliyor, sonra MSI logosu geliyor ve Windows ancak o zaman açılıyor.
- Ayrıca, 240 Hz monitör kullanıyorum fakat BIOS ekranını göremiyorum. Hz'yi düşürüp PC'yi reset attığımda BIOS ekranını görebiliyorum. Bu durum gerçekten garip.
- Bir de RAM'lerim Patriot 32 GB (2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz CL30 DDR5. Acaba uyumsuzluk mu var diyeceğim ama sistem açılıyor ve oyun da oynatıyor.
Not: BIOS'un son sürümünü kullanıyorum şu anda ve bu sorunlar çözülmedi. Farklı sürümlerle de aynı sorunları yaşıyorum.
Son düzenleme: