İşlemcim Ryzen 5 7600x kasam 240mm destekliyor bütçem maksimum 4k işlemcimi sorunsuz soğutabilicek bir sıvı soğutucu arıyorum önerileriniz varsa link atabilirmisiniz teşekkür ediyorum
AM5 desteklemiyor sanırım bana am5 destekli lazımDeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Beyaz Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Beyaz Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
am4 destekleyenler am5 destekliyor zatenAM5 desteklemiyor sanırım bana am5 destekli lazım
https://www.deepcool.com/products/C...m-Liquid-CPU-Cooler-1700-AM5/2022/15827.shtml am5te yazıyor zaten sitesindeAM5 desteklemiyor sanırım bana am5 destekli lazım
Bence sıvı soğutucuya bu kadar para vermene gerek yok. Curve Optimizer (all core negative ayarı) ile performans kaybetmeden hatta arttırarak ısını düşürebilirsin. Kule tipi bir soğutucu rahat rahat işini görür. Maliyetin oldukça azalır.İşlemcim Ryzen 5 7600x kasam 240mm destekliyor bütçem maksimum 4k işlemcimi sorunsuz soğutabilicek bir sıvı soğutucu arıyorum önerileriniz varsa link atabilirmisiniz teşekkür ediyorum