Yani benim önerim sıvı soğutmadan yana 4 tane atım 4 üde soğutur içlerinden ben olsam hanigisini alırdımİyi bir forum kullanıcısının bilgisayarcılardan kat kat daha bilgi sahibi olduğuna birkaç kez tanık oldum ne yazık ki :/
TDP'si çok yüksek bir işlemci, 170w güç çekme potansiyeli var. 240mm sıvı soğutmayla soğutamazsınOo hocam hoş geldiniz var mı bir katkınız konuya?
Arada 2 kat fiyat farkı var değmez gibi, hem görüntü meraklısıda değilim masamın altında duracak kasamYani benim önerim sıvı soğutmadan yana 4 tane atım 4 üde soğutur içlerinden ben olsam hanigisini alırdım
CORSAIR H100 RGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (CW-9060053-WW)
iki CORSAIR SP120 RGB ELITE PWM fan, 240 mm radyatör ve 29 RGB LED ile güçlü, güvenilir soğutma ve çarpıcı aydınlatma sunar.www.gaming.gen.tr
Hazır sistem alacağım kasa seçeneklerim aşırı kısıtlı almışken birkaç sene parça değiştirmeden kullanmak istiyorum. Seçeneklerim bunlardıTDP'si çok yüksek bir işlemci, 170w güç çekme potansiyeli var. 240mm sıvı soğutmayla soğutamazsın
Kule tipi olarak da Frost Commander önerirdim ama o bile şüpheli.
En garanti şekilde istersen kasa değiştirmen gerekiyor ne yazık ki. Zoko amiral kasası 360mm destekliyor 2000 liradan biraz düşük bir fiyatı var eğer alabilirim dersen ona göre bakarım
Daha almadıysan 7900x işlemcisini almamanı öneriyorum direkt olarak. Bütçen nedir? Kullanım amacı nedir?Arada 2 kat fiyat farkı var değmez gibi, hem görüntü meraklısıda değilim masamın altında duracak kasam
Hazır sistem alacağım kasa seçeneklerim aşırı kısıtlı almışken birkaç sene parça değiştirmeden kullanmak istiyorum. Seçeneklerim bunlardı
Yok henüz almadım, bütçem normalde 70k ama zorlarsam 71-72kya çıkabilirim, kullanım amacı live 3d render ve nadiren de olsa oyun oynamakDaha almadıysan 7900x işlemcisini almamanı öneriyorum direkt olarak. Bütçen nedir? Kullanım amacı nedir?
Aslında sistem çok güzelmiş ama soğutucu işi sıkıntı...Yok henüz almadım, bütçem normalde 70k ama zorlarsam 71-72kya çıkabilirim, kullanım amacı live 3d render ve nadiren de olsa oyun oynamak
sistem şu şekilde: https://www.incehesap.com/metaverse...1688766,1711062,71669,1621278,1694799,1133066 Alıntıyı görüntüle
Alıp ilerde değişsem o zamana kadar işlemciyi yakar mıyım? frost commander veya peerless assassin kullansam, artık alayım istiyorum yoruldumAslında sistem çok güzelmiş ama soğutucu işi sıkıntı...
Alıp kasa değiştirme şansın hiç yok mu?
hocam fp açısından kule tipleri önde olsada kaliteli bir 240 peerless assasin ve phantom spiritten daha iyi soğuturarkadaşlar kule tipi hava soğutmanın 240mm sıvı soğutmaya oranla daha iyi olduğunu söylediler
kaliteli bir 240mm kaç tl oluyor? diğer arkadaşın attığı asus corsair vb olanlar mı?hocam fp açısından kule tipleri önde olsada kaliteli bir 240 peerless assasin ve phantom spiritten daha iyi soğutur
bunu önerebilirimkaliteli bir 240mm kaç tl oluyor? diğer arkadaşın attığı asus corsair vb olanlar mı?
Frost Commander yeterli olur mu emin değilim ama alabileceğin her türlü (aşırı üst düzeyleri bilmiyorum) 240 hatta 280mm sıvı soğutmadan daha iyidir. Frost Commander veya 360mm kısacaAlıp ilerde değişsem o zamana kadar işlemciyi yakar mıyım? frost commander veya peerless assassin kullansam, artık alayım istiyorum yoruldum
2. attığınızı 7800x3d için önermişlerdi ama 7900x soğutur mu bilemedimbunu önerebilirim
eğer bütçenin üstüne çıkmak istemiyorsan benimde kullandığım ve gayet memnun olduğum bir soğutucu.İndirimdeyken kaçırılmazArctic Liquid Freezer III - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00134A) | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...www.teknobiyotik.com
DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.849,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yukarıda arkadaşın attıkları soğutamazlar mı? Ağır işlem yapmayacağım gerekirse ileride geri açılmalık downclockta yapabilirimFrost Commander yeterli olur mu emin değilim ama alabileceğin her türlü (aşırı üst düzeyleri bilmiyorum) 240 hatta 280mm sıvı soğutmadan daha iyidir. Frost Commander veya 360mm kısaca