Neler Yeni

Ryzen 9 7900X için sıvı soğutucu önerisi

_HGilo_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ilhan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları ve donanım , Telegram'da airdroplar , Bilişim ve teknoloji
İyi bir forum kullanıcısının bilgisayarcılardan kat kat daha bilgi sahibi olduğuna birkaç kez tanık oldum :) ne yazık ki :/
Yani benim önerim sıvı soğutmadan yana 4 tane atım 4 üde soğutur içlerinden ben olsam hanigisini alırdım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oo hocam hoş geldiniz var mı bir katkınız konuya?
TDP'si çok yüksek bir işlemci, 170w güç çekme potansiyeli var. 240mm sıvı soğutmayla soğutamazsın
Kule tipi olarak da Frost Commander önerirdim ama o bile şüpheli.
En garanti şekilde istersen kasa değiştirmen gerekiyor ne yazık ki. Zoko amiral kasası 360mm destekliyor 2000 liradan biraz düşük bir fiyatı var eğer alabilirim dersen ona göre bakarım

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Duman
Yani benim önerim sıvı soğutmadan yana 4 tane atım 4 üde soğutur içlerinden ben olsam hanigisini alırdım
Arada 2 kat fiyat farkı var değmez gibi, hem görüntü meraklısıda değilim masamın altında duracak kasam

TDP'si çok yüksek bir işlemci, 170w güç çekme potansiyeli var. 240mm sıvı soğutmayla soğutamazsın
Kule tipi olarak da Frost Commander önerirdim ama o bile şüpheli.
En garanti şekilde istersen kasa değiştirmen gerekiyor ne yazık ki. Zoko amiral kasası 360mm destekliyor 2000 liradan biraz düşük bir fiyatı var eğer alabilirim dersen ona göre bakarım
Hazır sistem alacağım kasa seçeneklerim aşırı kısıtlı almışken birkaç sene parça değiştirmeden kullanmak istiyorum. Seçeneklerim bunlardı

Ekler

• IMG_7996.png
    IMG_7996.png
    331 KB · Hit: 19

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arada 2 kat fiyat farkı var değmez gibi, hem görüntü meraklısıda değilim masamın altında duracak kasam

Hazır sistem alacağım kasa seçeneklerim aşırı kısıtlı almışken birkaç sene parça değiştirmeden kullanmak istiyorum. Seçeneklerim bunlardı
Daha almadıysan 7900x işlemcisini almamanı öneriyorum direkt olarak. Bütçen nedir? Kullanım amacı nedir?

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Duman

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Duman
Aslında sistem çok güzelmiş ama soğutucu işi sıkıntı...
Alıp kasa değiştirme şansın hiç yok mu?
Alıp ilerde değişsem o zamana kadar işlemciyi yakar mıyım? frost commander veya peerless assassin kullansam, artık alayım istiyorum yoruldum

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak
arkadaşlar kule tipi hava soğutmanın 240mm sıvı soğutmaya oranla daha iyi olduğunu söylediler
hocam fp açısından kule tipleri önde olsada kaliteli bir 240 peerless assasin ve phantom spiritten daha iyi soğutur

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Duman
hocam fp açısından kule tipleri önde olsada kaliteli bir 240 peerless assasin ve phantom spiritten daha iyi soğutur
kaliteli bir 240mm kaç tl oluyor? diğer arkadaşın attığı asus corsair vb olanlar mı?

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak
kaliteli bir 240mm kaç tl oluyor? diğer arkadaşın attığı asus corsair vb olanlar mı?
bunu önerebilirim
eğer bütçenin üstüne çıkmak istemiyorsan benimde kullandığım ve gayet memnun olduğum bir soğutucu.İndirimdeyken kaçırılmaz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıp ilerde değişsem o zamana kadar işlemciyi yakar mıyım? frost commander veya peerless assassin kullansam, artık alayım istiyorum yoruldum
Frost Commander yeterli olur mu emin değilim ama alabileceğin her türlü (aşırı üst düzeyleri bilmiyorum) 240 hatta 280mm sıvı soğutmadan daha iyidir. Frost Commander veya 360mm kısaca

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Duman
bunu önerebilirim
eğer bütçenin üstüne çıkmak istemiyorsan benimde kullandığım ve gayet memnun olduğum bir soğutucu.İndirimdeyken kaçırılmaz
2. attığınızı 7800x3d için önermişlerdi ama 7900x soğutur mu bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Frost Commander yeterli olur mu emin değilim ama alabileceğin her türlü (aşırı üst düzeyleri bilmiyorum) 240 hatta 280mm sıvı soğutmadan daha iyidir. Frost Commander veya 360mm kısaca
Yukarıda arkadaşın attıkları soğutamazlar mı? Ağır işlem yapmayacağım gerekirse ileride geri açılmalık downclockta yapabilirim

Top Bottom