Neler Yeni

Çözüldü✓ Am5 yuvası bir pin yamuldu düzelttim çalışır mı ?

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Baran YAĞÇI
IMG_8083.jpeg
IMG_8090.jpeg
Merhaba arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum Asus B650M-E Am5 anakartımı işlemciyi takmak için soketi kaldırmaya çalışırken bir pine tırnağım takıldı biraz yamulduğunu fark ettim ama daha sonrasında bir uçlu kalem yardımıyla düzeltebildiğim kadar düzelttim fakat henüz güç kaynağı elime ulaşmadığı için test edemiyorum görüntülerden çalışıp çalışmayacağını anlayabilir misiniz ? Hangisinin düzeltilmiş olduğunu anlarsınız muhtemelen yorumlarınızı bekliyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
Güzel düzeltmişsin. Çalışacağına eminim.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Ali Mert Okuducu
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum Asus B650M-E Am5 anakartımı işlemciyi takmak için soketi kaldırmaya çalışırken bir pine tırnağım takıldı biraz yamulduğunu fark ettim ama daha sonrasında bir uçlu kalem yardımıyla düzeltebildiğim kadar düzelttim fakat henüz güç kaynağı elime ulaşmadığı için test edemiyorum görüntülerden çalışıp çalışmayacağını anlayabilir misiniz ? Hangisinin düzeltilmiş olduğunu anlarsınız muhtemelen yorumlarınızı bekliyorum.
İlk fotoyu görmesem anlamam bile 😄 sıkıntı çıkmaz muhtemelen

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
EREN
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum Asus B650M-E Am5 anakartımı işlemciyi takmak için soketi kaldırmaya çalışırken bir pine tırnağım takıldı biraz yamulduğunu fark ettim ama daha sonrasında bir uçlu kalem yardımıyla düzeltebildiğim kadar düzelttim fakat henüz güç kaynağı elime ulaşmadığı için test edemiyorum görüntülerden çalışıp çalışmayacağını anlayabilir misiniz ? Hangisinin düzeltilmiş olduğunu anlarsınız muhtemelen yorumlarınızı bekliyorum.
güzel düzeltmisin bence çalışır çalışmasada iadeye gönder kimse anlamaz yamuldunu

Ysuflix

80+ Gold
Hocam eline sağlık baya güzel işçilik bende çok pin düzelttim iş gereği çoğunda çalıştı bu da %99.9 çalışır yamulttum demesen çoğu kişi anlamaz

Top Bottom