Hocam Noctua U12A soğutma 13600KF'de 70 dereceyi geçmedi. Kasa MSI MPG VELOX 100P AirFlow.
13600KF
14700KF
Noctua NT-H2 macun kullandım hocam. 7800X3D için ne yapar bu soğutucu sizce?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Soğutucu 13600KF İçin Ucu Ucuna Yetiyor'da .
14700KF İçin Pahası
Kullandığın Macun Nedir Acaba ?
7800X3D
Bende Onu Söyleyeceltim Ağzımdan Aldın Baklayı .Hocam bu arada termal macun Thermal Grizzly Hydronaut tercih edeceğim bu sefer. Sizce doğru tercih olur mu? NT-H2'den iyi diye biliyorum?
Hocam kaç derece fark eder sence? X670E Carbon ile kullanacağım 7800X3D'yi. Sen X670E Carbon daha iyi soğutma sunar demiştin VRM'lerden dolayı.Bende Onu Söyleyeceltim Ağzımdan Aldın Baklayı .
Noctua Kötü Değil Ama Thermal Grizzly Hydronaut Daha İyi Değerler Sunar Sana .
Ayrıca Soğutucunuda İlerde Phantom Spirit İle Değiştirebilirsin .
Bunları Kullanırsan Farkı Hissedersin Hocam Hava Soğutmada Bir Yere Kadar Götürür Ama .Hocam kaç derece fark eder sence? X670E Carbon ile kullanacağım 7800X3D'yi. Sen X670E Carbon daha iyi soğutma sunar demiştin VRM'lerden dolayı.
Soğutmada Noctua ile aramda bir aşk var, 13600K'da sesini duymuyordum. Soğutması muazzam tek kule olmasına rağmen. 70'in üstünü gerçekten görmedim.
Alıntıyı görüntüle
Sağ olun hocam ilginiz için, cansınız. Thermal Grizzly Hydronautu almıştım zaten, soğutmada mevcut şu an. Bakalım haftaya kurulum yapılacak konu açacağım.Bunları Kullanırsan Farkı Hissedersin Hocam Hava Soğutmada Bir Yere Kadar Götürür Ama .
Anakart Ve İşlemci Tercihi Doğru Bir Tercih
Termal Macun | https://www.teknobiyotik.com/therma...yuksek-kaliteli-termal-macun-tg-ke-002-r.html
İşlemci Soğutucu | https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Düz Modeli Değil Değil Mi ?Thermal Grizzly Hydronautu
Rica Ederim Hocam Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana .Sağ olun hocam ilginiz için, cansınız.
Noctua İle Kryonaut Extreme Güzel Performansta Verebilir Soğutucuya Gerek Kalmadan Kullanmanız Dileğiyle .soğutmada mevcut şu an.
Hocam Kryonaut Extreme bildiğim kadarıyla normal bir termal macun değil sıvı metal diye biliyorum. O yüzden Hydronaut tercih ettim.Düz Modeli Değil Değil Mi ?
" Kryonaut Extreme " Benim Attığım .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rica Ederim Hocam Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Noctua İle Kryonaut Extreme Güzel Performansta Verebilir Soğutucuya Gerek Kalmadan Kullanmanız Dileğiyle .
Sıvı Metalse Çok Dikkat Et Daha İyi Değerler Alayım Derken Sistemden Olma .Hocam Kryonaut Extreme bildiğim kadarıyla normal bir termal macun değil sıvı metal diye biliyorum. O yüzden Hydronaut tercih ettim.
Sendekini Bilmiyorum Hocam Benim Attığım Düz Termal Macun .Kryonaut Extreme