yenigeldim
80+ Silver
soğutucun bence yetersiz aldığın fan için. en az d15 falan takmalıydın ya da iyi bir sıvı soğutma. 12c mlik fanların yetmemesi bence normal.
13600KF İçin Bile Ucu Ucuna Yetiyordu .soğutucun bence yetersiz aldığın fan için. en az d15 falan takmalıydın ya da iyi bir sıvı soğutma. 12c mlik fanların yetmemesi bence normal.
Hocam Kryonaut Extreme bildiğim kadarıyla normal bir termal macun değil sıvı metal diye biliyorum. O yüzden Hydronaut tercih ettim.
cooler master cryofuze al geç en iyisi.Sıvı Metalse Çok Dikkat Et Daha İyi Değerler Alayım Derken Sistemden Olma .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sendekini Bilmiyorum Hocam Benim Attığım Düz Termal Macun .
Alıntıyı görüntüle
Soket daha değişmez Amd de yavaş yavaş çeyiz toplar gibi toplayabilirsin aslındaArkadaşlar hali hazırda Z790 Tomahawk 14700KF 6800 MHZ DDR5 RAM sistem mevcut. Güç tüketimi ve hava soğutmanın yetersizliğinden dolayı yıldım. Sizce AM5'e 8000 serisi çıkınca mı geçmeliyim yoksa şu an X670E 7800X3D 6400 EXPO alıp geçmeli miyim? Kararsız kaldım.
Hocam " Kryonaut Extreme " Daha İyi Yoğunluğa Sahip .cooler master cryofuze
yoğunluk derken?Hocam " Kryonaut Extreme " Daha İyi Yoğunluğa Sahip .
hocam teknik veri ile anlaşılmaz cryofuze de 14 w/mk ona bakarsanız. ama testlerde çok yakınlar cryofuze ün aynı sıcaklığa ulaşması daha uzun sürüyor ve aynı zamanda daha ucuz her türlü cryofuze daha mantıklı.
Yani Tercih Meselesi Diyelim Buna .hocam teknik veri ile anlaşılmaz cryofuze de 14 w/mk ona bakarsanız. ama testlerde çok yakınlar cryofuze ün aynı sıcaklığa ulaşması daha uzun sürüyor ve aynı zamanda daha ucuz her türlü cryofuze daha mantıklı.
f/p ve aynı zamanda sadece performans olarakta cryofuze önde bence mantıken cryofuze almak gerekir. tabii çok uçuk farklar yok dediğiniz gibi. laptop olsa daha fazla önem vermek gerekebilirdi.Yani Tercih Meselesi Diyelim Buna .
Elinde Zaten Varmış Galiba " Kryonaut Extreme " Onun İçin bir şey Fark Etmeyecektir .
Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-KE-002-R) - Termal Macun - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Kryonaut Extreme Üstün Performanslı Kryonaut Extreme Termal Macun Kryonaut Extreme, çok sevilen Kryonaut termal macun temel alınarak geliştirilen ve ekstrem soğutma uygulamaları için muazzam bir termal macundur. Kryonaut Extreme, maksimum ısı iletimi performansı için...www.teknobiyotik.com
Zaten Fiyat Farkı Fazla Değil Uygun Ve Onaylı Satıcılardan Almakta Fayda Var Sonuçta Sahte Çıkma Olasılığıda Mevcut .
Laptoplarda Sıvı Soğutma Çok Etkili Oluyor Güvenliğini Sağladığın Sürece .f/p ve aynı zamanda sadece performans olarakta cryofuze önde bence mantıken cryofuze almak gerekir. tabii çok uçuk farklar yok dediğiniz gibi. laptop olsa daha fazla önem vermek gerekebilirdi.
Denemesinde Fayda Var Macunu Biraz Daha Kaliteli Aldı Öncekine Göre .14700k ile 7800x3d arasında 10 derece ısı farkı var bence sogutmani değiştir