Neler Yeni

AMAZON 30 EURO SINIRI YÜZÜNDEN SİPARİŞİMİ İPTAL ETTİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kullanici
Dün akşam amazondan sony ch720n siparişi verdim 3000tl'ye. Bugün mesaj geldi. 30 euroluk sınırı geçiyormuş. Yeni yürürlüğe girecek karar bu. Ancak 21 ağustostan sonra değil miydi bu?

Ben şimdi artık amazondan kulaklık alamayacakmıyım?

Rica ediyorum alamayacaksam eğer lütfen bari 3000tlye buranın dışından alabileceğim müzik dinlemek için Kablosuz kulak üstü kulaklık önerin.

Maalesef artık alabileceğim kulaklık kalmadı burada.

Mediamarkttan alabileceğim 3000tlye bi tek sennheiser hd350bt var oda 4 senelik kulaklık zaten bide son ses seviyeside düşükmuş baya tatmin etmiyomuş. Çok arada kaldım...

En kısa zamanda buralardan yok olup gideceğim yemin ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20240815_165505_Amazon Shopping.jpg

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
21 ağustosa 6 gün kalmış. 6 günde gümrüğe gelmeyeceği için otomatik iptal ediyorlar. normal yani adamların yaptığı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kullanici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
21 ağustosa 6 gün kalmış. 6 günde gümrüğe gelmeyeceği için otomatik iptal ediyorlar. normal yani adamların yaptığı .
O zaman artık incik boncuk dışında bir şey alınamayacak sanırım. Peki önerebileceğin kulaklık varmı kablosuz kulakl üstü?

Oyuncu kulaklığı hariç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünün gümrüğe geldiği tarihe bakılıyor. Senin satın aldığın tarihe bakılmıyor
Varmıdır peki bu fiyat bandında kulaklık önerin. En fazla 3800'e kadar çıkabilirim.
Şu okulların açılmasına az kaldı.
1 ay harçlığımı toplarsam 5500'e yükseltebilirim bütcemi. Sence bütcemi yükseltmem daha mı iyi olur? 3000'e düzgün bir kulaklık bulamaz mıyım?

Top Bottom