Neler Yeni

Yardım Amazon 3D Secure Sorunu

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
Merhaba Dostlarım.

Dün Amazon.com.tr'den 30.000 TL üzeri bir alışveriş yapmaya çalıştım ve beni 3D Secure ödeme sayfasına yönlendirdi. Bu ödeme sayfasında telefonuma gelen sms i girdim ve beni boş beyaz bir ekranda uzun süre bekletti. Sİparişlerim kısmına geldiğimde ödeme yöntemini güncellemeniz gerekmektedir ibaresi vardı. Farklı bir kartla denememe rağmen alışverişimi tamamlayamadım. Bu arada kartın tüm özellikleri açık. Bu neden kaynaklanmaktadır?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,543
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba Dostlarım.

Dün Amazon.com.tr'den 30.000 TL üzeri bir alışveriş yapmaya çalıştım ve beni 3D Secure ödeme sayfasına yönlendirdi. Bu ödeme sayfasında telefonuma gelen sms i girdim ve beni boş beyaz bir ekranda uzun süre bekletti. Sİparişlerim kısmına geldiğimde ödeme yöntemini güncellemeniz gerekmektedir ibaresi vardı. Farklı bir kartla denememe rağmen alışverişimi tamamlayamadım. Bu arada kartın tüm özellikleri açık. Bu neden kaynaklanmaktadır?
Bazen 3d secure uygulamaları buga giriyor. Dün başıma geldi. 3d secure sayfası gelmedi. 2-3 defa denemem de geldi. Veya bir süre beklemeniz lazım. Baktınız yine düzelmiyor durumu bankanıza bildirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan Karaman
Merhaba Dostlarım.

Geçen gün aynı sorunu bende yaşadım, ürünü Vatan’dan almak zorunda kaldım. Kartınız Ziraat miydi?

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen gün aynı sorunu bende yaşadım, ürünü Vatan’dan almak zorunda kaldım. Kartınız Ziraat miydi?
Bazen 3d secure uygulamaları buga giriyor. Dün başıma geldi. 3d secure sayfası gelmedi. 2-3 defa denemem de geldi. Veya bir süre beklemeniz lazım. Baktınız yine düzelmiyor durumu bankanıza bildirin.
3 farklı banka kartı ile denedim Garanti Bankası, CardFinans ve AXESS kart. Fakar hiçbir kartta işlemim gerçekleşmedi. farklı tarayıcılarda denedim olmadı. 12 saat ara ile denedim yine olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankaya bildirdiğimde ise bankadan kaynaklı bir sorun gözükmediğini ve amazonun sisteminde bir sıkıntı olduğunu söylüyor. Bankada hesap hareketlerinde, bekleyen provizyonlarda vs hiçbir hareketlilik yok. Amazonla görüştüm bana beni yabancı bir arkadaşın arayacağını ve benden onay alacağını siparişimde bir sıkıntı olmadığını söyledi fakat 1 saat geçmesinin ardından siparişim tekrar iptal edildi. Arayan eden biri de olmadı. Amazonda ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Bir leptop alacaktım hevesimin içine ettiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan Karaman
3 farklı banka kartı ile denedim Garanti Bankası, CardFinans ve AXESS kart. Fakar hiçbir kartta işlemim gerçekleşmedi. farklı tarayıcılarda denedim olmadı. 12 saat ara ile denedim yine olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankaya bildirdiğimde ise bankadan kaynaklı bir sorun gözükmediğini ve amazonun sisteminde bir sıkıntı olduğunu söylüyor. Bankada hesap hareketlerinde, bekleyen provizyonlarda vs hiçbir hareketlilik yok. Amazonla görüştüm bana beni yabancı bir arkadaşın arayacağını ve benden onay alacağını siparişimde bir sıkıntı olmadığını söyledi fakat 1 saat geçmesinin ardından siparişim tekrar iptal edildi. Arayan eden biri de olmadı. Amazonda ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Bir leptop alacaktım hevesimin içine ettiler.
Sorun bence Amazon kaynaklı, banka ile alakası yok. 8 kez aynı ürünü sipariş etmeyi denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım ve iptal oldu.
Hemen ardından Vatan'dan sorunsuz sipariş verdim.

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun bence Amazon kaynaklı, banka ile alakası yok. 8 kez aynı ürünü sipariş etmeyi denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım ve iptal oldu.
Hemen ardından Vatan'dan sorunsuz sipariş verdim.
Aynen öyle. Ben 11 defa denedim hepsinde de siparşim iptal edildi. Amazon sorunu bankadan kaynaklı olarak bildiriyor ama diğer sitelerin hepsinde sorunsuz alışveriş yapabiliyorum

GhstEge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Aykoler
Aynı sorunu bende yaşıyorum 2 gündür çözebildiniz mi

enescinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Çınar
aynı sorunu bende yaşıyorum. Nasıl çözülür bu sorun ya

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
aynı sorunu bende yaşıyorum. Nasıl çözülür bu sorun ya
O zaman çözememiştim dostum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olur inşallah. Güzel fırsatları kaçırıyoruz bu sebepten dolayı.

tragedy

80+
20'ye yakın deneme sonucu vakıftan 21 bin TL'yi zorla çekerek almıştım işlemcimi sanal kart oluşturup 3d kaldırtmıştım düzelmişti bankandan talep et düzeliyor

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
Amazon müşteri hizmetlerine yaz
Amazon müsteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olamıyor. Sorunun bankada olduğunu söylüyor. Bankayı arayınca da sorunun amazonda olduğunu söylüyor. Yani işin içinden çıkamıyorsun. Yani en azından bende çözümlenemedi sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,079
Üyeler
168,233
Son üye
4Naks
Top Bottom