Çözüldü✓ Amazon taksitli f/p kule tip soğutucu önerir misiniz ??

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
540
Merhaba arkadaşlar. Amazon üzerinden toplu alış veriş yaptım. 4 Ürün aldım

E.kartı - işlemci - monitör - kule tipi soğutucu

Hepsini 9 taksite gelmişti ödeme olarak çok makul dü bir takım ödeme yolunda teknik sorunlar oldu ardından kargolar istanbul işaretlemiş otomatik olarak neyse ki 3 tanesini adresini değiştirdim ancak. Soğutucu MNG ait olduğu için zerre yardımcı olmadılar.

KISACASI ;

İşlemci R5 5600x buna uygun taksitli f/p kule tipi soğutucu önerir misiniz. RX 9060 xt ile kullanacağım.

Sipariş ettiğim ürün buydu daha iyisi varsa da önere bilirsiniz. 🙏

Link ;

Son düzenleme:
1.049 TL soğutucu sipariş etmişsiniz, daha ne istiyorsunuz 😁 5600X'i gayet soğutur.

9060 XT'de mis gibi kart. Umarım 16gb olanı sipariş etmişsinizdir.

Hayırlı, uğurlu olsun şimdiden diyelim 😍

yeterlidir.

1.049 TL soğutucu sipariş etmişsiniz, daha ne istiyorsunuz 😁 5600X'i gayet soğutur.

9060 XT'de mis gibi kart. Umarım 16gb olanı sipariş etmişsinizdir.

Hayırlı, uğurlu olsun şimdiden diyelim 😍
Sağ olun hocam evet 16gb olanı sipariş ettim ama gigabyte modelini.. Sorunlarını okudum ama biraz şans işi olsa gerek okudum detaylarını olsun dedim.

Bu arada konuyu açtım sonradan çözdüm. Soğutucu sipariş ettim Amazon uygulaması cidden sıkıntı yarattı başka şehirde olmama rağmen İstanbul otomatik seçmiş. O yüzden iade edersem diye bir sürü durumlar oluştu. Neyse istanbul akrabalar var alırlar. Getirirler bir ara.

Ürünü iade etsem de 9 taksit olduğu için adamlar 9 ay bölüp her ay misal 100-100 ödeyecekler kalsın dedim bende 😂

Daha bir çok sorunlar oldu da kısadan anlatmış oldum. 😂

Sağ olun hocam evet 16gb olanı sipariş ettim ama gigabyte modelini.. Sorunlarını okudum ama biraz şans işi olsa gerek okudum detaylarını olsun dedim.

Bu arada konuyu açtım sonradan çözdüm. Soğutucu sipariş ettim Amazon uygulaması cidden sıkıntı yarattı başka şehirde olmama rağmen İstanbul otomatik seçmiş. O yüzden iade edersem diye bir sürü durumlar oluştu. Neyse istanbul akrabalar var alırlar. Getirirler bir ara.

Ürünü iade etsem de 9 taksit olduğu için adamlar 9 ay bölüp her ay misal 100-100 ödeyecekler kalsın dedim bende 😂

cashback'e başvurdun değil mi ?

Yok hocam o durumları okudum da pek anlamadım için yapamadım. Bunun dışında Amazon'dan 35K alışveriş yaptım ancak çokta iş işten geçmiş olsa gerek :)

Elektronik şans işi biraz. Bana da zamanında kusurlu bir RX 7600 XT denk gelmişti XFX marka. İade edip yine XFX almıştım, sonra tıkır tıkır kullanmıştım. Gigabyte AMD tarafında üzmez. Bende de XFX 9070 XT var. Sürücüler konusunda da sorun yok artık.

Tabii bilip, bilmeden, araştırmadan sabahtan akşama AMD boklayan çok insan var maalesef. Ben 33K'ya 9070 XT alırken 2 ay önce o dönem en ucuz 5070 ti 43K paraydı. Hep söylüyoruz ama ciddiye almıyorlar. Bu işler bütçe meselesi. Hele ki şu dakikadan sonra var mı öyle 50-60K'ya tiko para kart alacak insan... Böyle söyleyince de fakir edebiyat yapma diyorlar...

Her neyse çok uzadı konu. Umarım sorunsuz kullanırsınız parçalarınızı...

Yok hocam o durumları okudum da pek anlamadım için yapamadım. Bunun dışında Amazon'dan 35K alışveriş yaptım ancak çokta iş işten geçti. Sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elektronik şans işi biraz. Bana da zamanında kusurlu bir RX 7600 XT denk gelmişti XFX marka. İade edip yine XFX almıştım, sonra tıkır tıkır kullanmıştım. Gigabyte AMD tarafında üzmez. Bende de XFX 9070 XT var. Sürücüler konusunda da sorun yok artık.

Tabii bilip, bilmeden, araştırmadan sabahtan akşama AMD boklayan çok insan var maalesef. Ben 33K'ya 9070 XT alırken 2 ay önce o dönem en ucuz 5070 ti 43K paraydı. Hep söylüyoruz ama ciddiye almıyorlar. Bu işler bütçe meselesi. Hele ki şu dakikadan sonra var mı öyle 50-60K'ya tiko para kart alacak insan... Böyle söyleyince de fakir edebiyat yapma diyorlar...

Her neyse çok uzadı konu. Umarım sorunsuz kullanırsınız parçalarınızı...
Aynen öyle hocam herkes bütçesi belli misal ben çalışamıyorum epilepsi hastalığım var. Kredi kartı ile ancak taksitle alabiliyorum yapacak bir durum yok. Gönül ister 100k sistem alalım neyse işte herkes cebi kendine. Hayırlı olsun hepimize 🙏😊

Geri