Neler Yeni

Amazon Adresinize Ürün Gönderilemiyor Hatası

UmutUmut

80+
Reaksiyon skoru
22
AMAZON'UN TERBİYESİZLİĞİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Bilindiği üzere AMAZON yurt dışından ürün alımında sürekli kullandığımız platform. Lakin Son 1 Aydır sadece yurt dışından satılan ürünlerde "İLGİLİ ÜRÜN ADRESİNİZE GÖNDERİLEMEMEKTEDİR" hatasını alıyorum

1. İlgili sorunu başka PRIME üyesi arkadaşlarımın İSTANBUL dışındaki tüm adreslerinde alıyoruz. Bana ait 3 farklı il ve arkadaşlarıma ait bir başka 3 ilde de benzer hataları aldım
2. Hata alınan ürünler SATICISI AMAZON dışında olan lakin lojistik hizmetinin (gönderim) AMAZON tarafından sunulduğu ürünlerde.
3. Hangi ürünlerde almıyorum. Göndericisinin AMAZON GERMANY ve Satıcısının da AMAZON GERMANY olan ürünlerde ve ayrıca hem göndericisi hem de satıcısı AMAZON dışındaki ürünlerde
4. 2. ve 3. maddede yazılan alım listemde bulunan birçok ürünü test ettim ve aynı hatayı aldım. Diğer arkadaşlarımda da benzer hatayı aldık
5. Amazon müşteri hizmetleri ile yaptığım telefon görüşmelerinde (4 kez) karşımdaki müşteri temsilcileri de hem benim sepetimde bulunan ürünleri hem de kendi sepetlerindeki ürünleri denediler ve benzer hataları aldılar. Adres İSTANBUL ili dışında her zaman hata ile karşılaştılar.
6. Daha önce 31/11/2024 tarihinde sayın alabildiğim ürünleri de aynı kapsamda alamıyorum
7. Sepetimde örnek olması için tuttuğum ürünlerin satıcıları ile görüşmemde sorunların kendilerinden kaynaklanmadığını AMAZON ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Bu durumda bazı firmaların GÜMRÜK sebebiyle ülkemize ürün göndermeme durumu da bu sorun kapsamına girmemektedir.
8. Örnek olarak koyduğum ürünler listeleme sırasında çıkmakta her türlü bilgileri görünmektedir. İlgili ürünler ithalat mevzuatı gereğince ilgili limitler dahilinde kalmaktadır.
9. Amazon müşteri temsilcileri bunun bir sorun olduğunu ifade etmişler lakin Amazon tarafından durum düzeltilmemiştir. Şikayetvar sitesine tarafımdan kayıt oluşturulmuş bu kayıt amazon ile paylaşılmış lakin herhangi bir aksiyon alınmamıştır.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    170.5 KB · Hit: 14
  • 2.webp
    2.webp
    43.3 KB · Hit: 12
  • 3.webp
    3.webp
    150.8 KB · Hit: 9
  • 4.webp
    4.webp
    43.5 KB · Hit: 11
  • 5.webp
    5.webp
    38.4 KB · Hit: 9
  • 6.webp
    6.webp
    46.6 KB · Hit: 9
  • 7.webp
    7.webp
    137.5 KB · Hit: 11
  • 8.webp
    8.webp
    89 KB · Hit: 12
Hocam attığınız ürünleri kontrol ettim. Ankara'ya üçü de gönderiliyor.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    59.2 KB · Hit: 4
  • 2.webp
    2.webp
    60.3 KB · Hit: 4
  • 3.webp
    3.webp
    58.9 KB · Hit: 4
Geri