Neler Yeni

Yardım Amazon agt kargo perşembe günü olan siparişi hala getirmemiş

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
arkadaşım halı saha almıştı kaç gün oldu hem ilgilenmemişler hemde getirmemişler. bu şirketi bilen var mı ? ona göre benim aldığım şeylerde bu şirkete denk gelirse hiç uğraşmayayım. (2 hafta getirmedikleri bile olmuş geçmişte.)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
arkadaşım halı saha almıştı kaç gün oldu hem ilgilenmemişler hemde getirmemişler. bu şirketi bilen var mı ? ona göre benim aldığım şeylerde bu şirkete denk gelirse hiç uğraşmayayım. (2 hafta getirmedikleri bile olmuş geçmişte.)
Aynı gün teslimqt açılımı normalde ben daha önce 4 defa hiç sorun yaşamadan teslim aldım kargoyu 1 kere kargoda hasar vardı kurye arkadaş güzel ilgilendi kapıda tutanak tuttu benimle iyiydi aslında

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bölgenle alakalı bir durumdur. Bana 1 günde teslim ediliyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı gün teslimqt açılımı normalde ben daha önce 4 defa hiç sorun yaşamadan teslim aldım kargoyu 1 kere kargoda hasar vardı kurye arkadaş güzel ilgilendi kapıda tutanak tuttu benimle iyiydi aslında
prime ile mi aldınız çünkü arkadaş normal almış ben prime ile almasını önermiştim ama unutmuş sanırım.
Bölgenle alakalı bir durumdur. Bana 1 günde teslim ediliyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bulunduğum yerde Gratis`de AGT ile ürün getiriyor normalde Amazondan versem 1 gün sonra gelecek ürün 3-5 gün geç geliyor o kadar ama senin durum garip 1 haftayı geçmemesi gerek.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
prime ile mi aldınız çünkü arkadaş normal almış ben prime ile almasını önermiştim ama unutmuş sanırım.
Hocam hasarlı gelen kargo prime ileydi öbürleri normal :D

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre siyah
agt den kartım gelmişti sanırım dağıtıma çıktı gelicez diyip gelmiyodu falan

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Farketmez. Sonuçta Amazon kargoyu teslim ederken bu üye prime bu üye prime değil diye bildirmiyor. Sipariş sipariştir. Bölgede problemlidir firma.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
agt den kartım gelmişti sanırım dağıtıma çıktı gelicez diyip gelmiyodu falan
aynen arkadaşta da öyle olmuş 3 gündür çanakkalede diyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farketmez. Sonuçta Amazon kargoyu teslim ederken bu üye prime bu üye prime değil diye bildirmiyor. Sipariş sipariştir. Bölgede problemlidir firma.
öyle galiba çünkü benim aldığım şeyler genelde mng ile geliyor o da max 1 gün 2 gün falan sürüyordu.

Zathien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk
Geçen gün prime ile verdim normalde kolaygelsin getiriyordu çok memnundum o gün bunlar getirdi yanlış katta başka birine bırakmışlar saçma sapan iş yapıyorlar. Ne arıyorlar ne isim eşleştirmesi yapıyorlar

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
Geçen gün prime ile verdim normalde kolaygelsin getiriyordu çok memnundum o gün bunlar getirdi yanlış katta başka birine bırakmışlar saçma sapan iş yapıyorlar. Ne arıyorlar ne isim eşleştirmesi yapıyorlar
arkadaşa çarşamba günü 23.45te mesaj atmışlar getiremedik falan diye anlamamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,327
Üyeler
164,477
Son üye
burhankulum709
Top Bottom