Neler Yeni

Amazon alışveriş kırık geldi iade kabul etmiyor.

Amazondan alışveriş yaptım 2 tane bayram çikolatası ve 1 tane nutella aldım. Bu kargoyu kağıt zarfa koymuşlar. Elime alır almaz anladım nutella içinde tuz buz olmuş. İade etmeye çalıştım kabul etmiyor ne yapmalıyım? Önerileriniz nelerdir?
Twitterden Amazon desteğe yazın yardımcı olurlar

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Emir
aynı yere bende girdim daha önce hesabıma giremediğim için geçen sene arayabilmiştim ama şimdi arama yerini numarasını bulamıyorum maalesef
Siparislerim kismindan sıkıntılı olan siparisi seçtikten sonra iade kısmına gelin.Daha fazla yardıma tıkladıktan sonra bağlanıyorsunuz

Ekler

• Screenshot_20250321_133316_Opera.jpg
    Screenshot_20250321_133316_Opera.jpg
    345.5 KB · Hit: 27

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
VeV
Kaç kere cam şey sipariş ettim kaç kere kırıldı kaç kerede sorunsuz bana gelmeden geri gitti
Görsellerde gördüğünüz üzere iade seçeneği kapalı ve destek gibi bir şeye ulaşamadığım için şimdi şikayet var üzerinden süreci ilerletiyorum. Başka seçenek de yok maalesef.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
VeV
Siparislerim kismindan sıkıntılı olan siparisi seçtikten sonra iade kısmına gelin.Daha fazla yardıma tıkladıktan sonra bağlanıyorsunuz
Dostum öyle bir seçenek çıkmıyor bende daha önce amazonda iade yaptım bu spesifik ürün iadeye kapalıymış anladığım kadarıyla gıda ürünü olduğu için o yüzden o seçeneğe gidemiyorsun. Süreç eklediğim görseller den başka şekilde yürümüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

olm bize ulaşın diye tuş koymuşlar ya işte adamlar bas
bir akıllı sensin ya ''olm'' :D üsluba bak. Al bak ne oluyor basınca :) buradan da hiç bir yere yönlendirmiyor buradaki seçeneklerin de hepsini denedim hepsi kısır.

Ekler

• 3.png
    3.png
    193.5 KB · Hit: 31
  • 4.png
    4.png
    153.1 KB · Hit: 33
  • 5.png
    5.png
    118.6 KB · Hit: 35
  • Hahaha
Reaksiyonlar: UCAK

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dostum öyle bir seçenek çıkmıyor bende daha önce amazonda iade yaptım bu spesifik ürün iadeye kapalıymış anladığım kadarıyla gıda ürünü olduğu için o yüzden o seçeneğe gidemiyorsun. Süreç eklediğim görseller den başka şekilde yürümüyor.

bir akıllı sensin ya ''olm'' :D üsluba bak. Al bak ne oluyor basınca :) buradan da hiç bir yere yönlendirmiyor buradaki seçeneklerin de hepsini denedim hepsi kısır.
beceriksizsin olm sen 5346546546 siparişim var amazonda bi kere sorun yaşamadım

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
VeV
Twitterden Amazon desteğe yazın yardımcı olurlar
bu arada twitterda amazon tr yok :( değil mi :(

beceriksizsin olm sen 5346546546 siparişim var amazonda bi kere sorun yaşamadım
Sensin yavrum sensin

Canlı desteğe bağlanabiliyorsun. Bana özel mesaj at nasıl yapacağının ss lerini atayım konu kirlenmesin
teşekkürler yazıyorum bakalım :)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Emir

Farklı bir ürün ile ilgili yardımdan desteğe ulaşabiliyorsunuz.Siparişlerin en aşağısına inince
1742555533121.png
bize ulaşın kısmı var.
1742555542508.png

• Beğen

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
VeV
Canlı desteğe bağlanabiliyorsun. Bana özel mesaj at nasıl yapacağının ss lerini atayım konu kirlenmesin
Arkadaş yardımcı oldu telefon uygulaması üzerinden ulaşabildim ve yardımcı oldular. Ürünü doğrudan çöpe attım tabi her yeri cam olmuş :')

Farklı bir ürün ile ilgili yardımdan desteğe ulaşabiliyorsunuz.Siparişlerin en aşağısına inince
Alıntıyı görüntülebize ulaşın kısmı var.Alıntıyı görüntüle
Bende az önce telefon uygulamasından öyle yaptım. Ama çok iyi gizliyorlar maşallah :')

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Emir
Arkadaş yardımcı oldu telefon uygulaması üzerinden ulaşabildim ve yardımcı oldular. Ürünü doğrudan çöpe attım tabi her yeri cam olmuş :')

Bende az önce telefon uygulamasından öyle yaptım. Ama çok iyi gizliyorlar maşallah :')
Biraz öyle.Aslında bunu için rehber bile açmayı düşündüm bugün :D Zor ama değiyor çünkü yardımcı oluyorlar.

• Beğen
Top Bottom