𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Öncelikle ilk bu konuyu ben açtım kendimi övdüğüm'den değil süreci anlamanız açısından bunu belirttim (hepiniz cansiniz)
Ben ilk konuyu açarken kendim faydalanmadım gülüyorsunuz biliyorum faydalanmama sebebim ise prime üyeliğimin olması idi (halihazırda bir sorun oluştu hatasını hiçbir taraf çözmedi ne Samsung nede Amazon her 2 temsilci birbirine aktarım sağlıyordu telefonda bende deneme yanılma ile iptal edip tekrar denediğimde bu sefer oldu çözümü ben bulmuş oldum onlar değil )
Şuan güncel olarak tekrar kampanya başlamış bu sefer eski kampanya gibi şart vs yok direkt kod veriyor sizler gibi bende kodu aldım gerekli işlemi yaptım gene ilk konumdaki gibi bir sorun oluştu hatası verdi ve olmadı fakat diğer konuda halihazırda üye olup keza benim ilk paylaşımdaki üyeliğide olup uzerine ekleme yapılan birçok kişi vardı (sorunun çözümü eski yontemdeki gibi idi çünkü başka şekilde olmuyor bu hata Amazon kaynaklı bazı kişiler şanslı ama ben değilim! bugün müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim eski kampanyayi çözümü vs epeyce bir süre hatta bekledikten sonra hediye çeki olarak çözüm sundular olay bu
(Tekrar edeyim sorun amazon kaynaklı)
Sorun şu: Halihazırda Prime Üyeliği Varsa Olmuyor
(Herkeste bu sorun yok ben ve diğer konudaki bazı arkadaşlarda var)
@B1L0 @Furkanozr sinirli emoji atmanızı az çok anlıyorum sizlerde beni bu şekilde anlamış olursunuz umarım
+ Ben halihazırda amazona sürekli kataloğ hatası bildiriyorum Amazon'u sevdiğim için kendileri hasbel kader tanıyorlar beni bilginize
Bu tarz sorunu hiçbir şekilde çözemiyorlar sorunun temelinde yazılım vs bilmiyorum artık bir sorun var ama halihazırda birçok kişi ilk konumdaki üyeliğin üzerine ekleme yapabildi ben ve benim gibilerde bir sorun oluştu hatası verdi diğerindede keza vermişti birçok kişiye bu hatayı bilginiz olsun
🔥İndirim - 🆓Amazon Bedava 6 Aylık Prime Üyeliği Alma🆓
Değerli dostlar bu kampanya ister cihaz alın ister almayın herkes için geçerli (bir açık var değerlendirin) Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan sonra müşteri hizmetlerine bağlanın...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: