Linkteki bilgisayarı alacağım fakat yalnızca amazonun kendi iade politikası yazıyor sitede.
Bilgisayarın Lenovo garantisi var mıdır?
Yardımcı olur musunuz?
Yardımcı olur musunuz?
Her sıfır bilgisayarın garantisi vardır. Buda sıfır. Yani 2 yıl garantilidir. Amazon tr satıcılı olduğu için Türkiye garantilidirLinkteki bilgisayarı alacağım fakat yalnızca amazonun kendi iade politikası yazıyor sitede.
Yardımcı olur musunuz?
Amazon garantisi diye bir şey yok. Ne anlatıyorsun?Amazon garantisi, emin ol Lenovo’nun garantisinden daha güvenilirdir. Gözün kapalı güvenebilirsin Amazon’a. Dünyada görüp görebileceğin en iyi garantidir.
3-4 ay geçtikten sonra şirketin garantisine yollayacağım için onu merak ediyorum.Amazon garantisi, emin ol Lenovo’nun garantisinden daha güvenilirdir. Gözün kapalı güvenebilirsin Amazon’a. Dünyada görüp görebileceğin en iyi garantidir.
Amazondan aldıgın her teknolojik ürünün 2 yıl garantisi vardırHer sıfır bilgisayarın garantisi vardır. Buda sıfır. Yani 2 yıl garantilidir. Amazon tr satıcılı olduğu için Türkiye garantilidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amazon garantisi diye bir şey yok. Ne anlatıyorsun?
Bana niye yazıyorsun. Ben yazdım zatenAmazondan aldıgın her teknolojik ürünün 2 yıl garantisi vardır
İlk mesajda niye alakasız saçma bir şey yazdın?amazon garantisi diye bir şey elbette yok lakin bir sorun olursa Amazon her daim arkanda durur.
Amazon destekle konusursan onlar aynen garanti diyoamazon garantisi diye bir şey elbette yok lakin bir sorun olursa Amazon her daim arkanda durur.