🔥İndirim Amazon Cloud II 659 TL ( Yeni indirim )

gri sini 659 a aldım ama telefona herhangi bir bildirdim gelmedi
sitede sipariş onaylandı yazıyor kredi kartının onaylaması bile gerçekleşmedi
sipariş onaylandıysa sorun yok

Dostum ama şöyle bir şey takıldı aklıma telefona bildirim gelmedi. Kredi kartı cvv sini sormadı. Telefona onaylamama mesajı gelmedi.
hocam bu durumda bizimde bilgimiz seninkinin ilerisine gitmez sonuçta mantıksal açıdan düşünüldüğün de sorun çıkmaz

Bana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.
bu kulaklık neden bu kadar öneriliyor acaba bilindik marka doğru ama diğer çoğu kulaklıklara göre + nedir mm sürücülerimi yoksa db ses özelliğimi açıklarmısınız.

bu kulaklık neden bu kadar öneriliyor acaba bilindik marka doğru ama diğer çoğu kulaklıklara göre + nedir mm sürücülerimi yoksa db ses özelliğimi açıklarmısınız.
Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsam Cloud modellerini tercih ediyorum 6 yıl önce çıkmış bir ürün olmasına rağmen günümüzün şartlarında aynı performansı hiç kayıp yaşatmadan vermesi ve eski kulaklığım cloud silver modeli olmasına karşın Cloud II ürününü tercih ettim. Tabikide eksi yönleride var örnek olarak mikrofonun yetersiz olması ve 7.1 in yeterli performans verdiğini düşünmüyorum. Eğer kriterleriniz Mikrofonun iyi olması veya rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız başka modellere bakabilirsiniz.

Bu kampanya ne zamana kadar devam edecek bilgisi olan var mı?

bu iki kulaklık arasındaki fark nedir?

Hiçbir farkları yok.

İç yapı olarak aynı kutu ve kulaklık tasarımı değişik oluyor. Bu ikisinde fark var mı bilmiyorum ama ilk 2017/2018'de aldığım ile sonradan aldığım 2019/2020'ler dediğim şekilde kutu ve kulaklık tasarımında malzemesinde biraz farklılıklar var, çok önemli bir fark yok, kalite aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri