N0XI
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 254
sipariş onaylandıysa sorun yokgri sini 659 a aldım ama telefona herhangi bir bildirdim gelmedi
sitede sipariş onaylandı yazıyor kredi kartının onaylaması bile gerçekleşmedi
sipariş onaylandıysa sorun yokgri sini 659 a aldım ama telefona herhangi bir bildirdim gelmedi
sitede sipariş onaylandı yazıyor kredi kartının onaylaması bile gerçekleşmedi
Dostum ama şöyle bir şey takıldı aklıma telefona bildirim gelmedi. Kredi kartı cvv sini sormadı. Telefona onaylamama mesajı gelmedi.sipariş onaylandıysa sorun yok
hocam bu durumda bizimde bilgimiz seninkinin ilerisine gitmez sonuçta mantıksal açıdan düşünüldüğün de sorun çıkmazDostum ama şöyle bir şey takıldı aklıma telefona bildirim gelmedi. Kredi kartı cvv sini sormadı. Telefona onaylamama mesajı gelmedi.
Bana 45 de yeter ya 90'lar pahalı
bu kulaklık neden bu kadar öneriliyor acaba bilindik marka doğru ama diğer çoğu kulaklıklara göre + nedir mm sürücülerimi yoksa db ses özelliğimi açıklarmısınız.Bana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsam Cloud modellerini tercih ediyorum 6 yıl önce çıkmış bir ürün olmasına rağmen günümüzün şartlarında aynı performansı hiç kayıp yaşatmadan vermesi ve eski kulaklığım cloud silver modeli olmasına karşın Cloud II ürününü tercih ettim. Tabikide eksi yönleride var örnek olarak mikrofonun yetersiz olması ve 7.1 in yeterli performans verdiğini düşünmüyorum. Eğer kriterleriniz Mikrofonun iyi olması veya rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız başka modellere bakabilirsiniz.bu kulaklık neden bu kadar öneriliyor acaba bilindik marka doğru ama diğer çoğu kulaklıklara göre + nedir mm sürücülerimi yoksa db ses özelliğimi açıklarmısınız.
Hayırlı olsun der susarım 10 numara kulaklık.Bana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim umarım yarın elime ulaşır ve artık kendisine kavuşurumHayırlı olsun der susarım 10 numara kulaklık.
Rica ederim iyi günlerde kullanınSağol Hocam 629 TL'ye 12 Taksit Aldım![]()
Hiçbir farkları yok.![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu iki kulaklık arasındaki fark nedir?![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.641,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kodları neden farklı acaba? Biraz da görünüşü birinin eski diğerinin yeni gibi geldi ama fotodan dolayı galiba.Hiçbir farkları yok.
İç yapı olarak aynı kutu ve kulaklık tasarımı değişik oluyor. Bu ikisinde fark var mı bilmiyorum ama ilk 2017/2018'de aldığım ile sonradan aldığım 2019/2020'ler dediğim şekilde kutu ve kulaklık tasarımında malzemesinde biraz farklılıklar var, çok önemli bir fark yok, kalite aynı.![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu iki kulaklık arasındaki fark nedir?![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.641,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com