Neler Yeni

Yardım Amazon dan aldığım ürünün kargo takibi yapamıyorum

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Cumartesi günü Amazon'dan aldığım ürünlerin pazar günü kargoya verilip bana SMS olarak telefonuma kargo takip numarası gönderildi. Hiç merak edipte bakmadım. Bugün bakayım dedim ama "Gönderi Bulunamadı!" diye hata veriyor ve kargo takibi yapamıyorum.

1638800714150.png
1638801083261.png

Amazon'da bu şekilde gözüküyor.
1638800966516.png

Ne yapmam lazım bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Ekler

• 1638800941280.png
    1638800941280.png
    39.9 KB · Hit: 52

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Dağıtıcı firmayı arayıp sorabilirsiniz gönderi durumunuzu.

Elliot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Elliot Alderson
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım,Oyun,Donanım
Resimde yazdığı üzere gönderildi yazıyor eğer iletişim bilgilerinizi girdiyseniz amazon türkiye hangi kargo firmasıyla anlaştıysa size oradan yeni bir tane kargo takip numarası gönderecek

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimde yazdığı üzere gönderildi yazıyor eğer iletişim bilgilerinizi girdiyseniz amazon türkiye hangi kargo firmasıyla anlaştıysa size oradan yeni bir tane kargo takip numarası gönderecek
Tam olarak demek istediğinizi anlamadım. Neden yeni kargo takip numarası gönderiyorlar ki?

Elliot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Elliot Alderson
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım,Oyun,Donanım
Yanlış Bilgilendirme
Tam olarak demek istediğinizi anlamadım. Neden yeni kargo takip numarası gönderiyorlar ki?
Demek istediğim türkiyede amazonun kendi kargo şirketi yok evine amazonun kendi kargo şirketi getirmiyor.Türkiyedeki herhangi bir kargo şirketi getiriyor.AGT kurye genellikle 2 kademeli olarak getiriyor yolun %50'si agt kurye diğer yarısı ptt kargo,sürat kargo gibi firmalar getiriyor.Dediğim firmalardan birisine ulaşınca sana yeni bir tane kargo takip numarası verecekler

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demek istediğim türkiyede amazonun kendi kargo şirketi yok evine amazonun kendi kargo şirketi getirmiyor.Türkiyedeki herhangi bir kargo şirketi getiriyor.AGT kurye genellikle 2 kademeli olarak getiriyor yolun %50'si agt kurye diğer yarısı ptt kargo,sürat kargo gibi firmalar getiriyor.Dediğim firmalardan birisine ulaşınca sana yeni bir tane kargo takip numarası verecekler
Şimdi anladım. Çok teşekkürler :peepokalp:

Top Bottom