hayırlı olsun link varmı hocamSelam arkadaşlar. Amazon.de üzerinden denk geldi vergi dahil 658.10 € 'ya Gainward rtx 3060 ti sipariş ettim. Sizce iyi mi ? Acele mi ettik yoksa ? Bu ürünler 2 yıl garantili oluyor doğru mu?
Kapandı sonuncuyu ben aldım sanırım.hayırlı olsun link varmı hocam
çok uyguna almışsınız bence birde stokğunun oldugunu nerede gördünüz ? veya stok mu takip ediyorsunuzKapandı sonuncuyu ben aldım sanırım.
Elimde rtx 2060'lı sistem var. Yükseltmek için takip ediyordum. Geçenlerde 678€'dan kaçırmıştım. 10 dk önce bakarken denk geldi. Bende 'Ya Hak' diyerek aldım.çok uyguna almışsınız bence birde stokğunun oldugunu nerede gördünüz ? veya stok mu takip ediyorsunuz
Hayırlı olsun rtx 2060 ı satıcakmısınız hocamElimde rtx 2060'lı sistem var. Yükseltmek için takip ediyordum. Geçenlerde 678€'dan kaçırmıştım. 10 dk önce bakarken denk geldi. Bende 'Ya Hak' diyerek aldım.
Toplam maliyet kaç ₺ tuttu?Selam arkadaşlar. Amazon.de üzerinden denk geldi vergi dahil 658.10 € 'ya Gainward rtx 3060 ti sipariş ettim. Sizce iyi mi ? Acele mi ettik yoksa ? Bu ürünler 2 yıl garantili oluyor doğru mu?
658 euro tutmuşToplam maliyet kaç ₺ tuttu?
model ne kartın ? kaç TL'ye satmaya düşünüyorsunuz hocamyenisi gelsin satıcam.
Tamam işte TL değerini soruyorum.658 euro tutmuş